Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szempillaspirált...

Milyen szempillaspirált ajánlotok 1500Ft-ig? Lent kifejtem, milyet keresek.

Figyelt kérdés

Olyan szempillaspirált szeretnék, ami kicsit dúsít és hosszabbít, szépen szétválasztja a pillákat és a belső szemzugba is lehet használni a pilláknál. Ezenkívül valami tartós és nem pergős spirálra vágyok.

Eddig essence spirálokat használtam, amik jók is volt, de a legutóbbinál elbizonytalanodtam. A zöld-fekete csomagolásút vettem legutoljára, kb. 2 hónap után úgy elkezdett peregni, hogy csak na. Nap végére szinte mindenhol volt már, csak a szempillámon nem. Ma ki is dobtam, mert szörnyű, pedig fél évig lehetne használni és még csak most telne majd le a fél év. Kicsit elbizonytalanodtam az essence spirálokat nézve.

Mit gondoltok? Milyet ajánlanátok?

#szempillaspirál #Essence #szempilla #essence szempillaspirál
2012. jún. 26. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Áááhh, nekem is ez a zöld Essence volt, és ugyanilyen sz*r volt. Vettem a múltkor egy All Eyes On Me-t (csak mert ez volt a legolcsóbb), majd kíváncsi leszek ez is 2-3 hónap után repül-e a kukába.

Én ezt a sima Maybelline-t használtam nagyon sokáig: [link]

Ezzel nem voltak ilyen lepergős, morzsálódós gondok, nem csomósodott, még akár másfél év után sem (akkor még nem tudtam, hogy az ilyeneknek szavideje van). Egy alap spirál, szépen kiemeli a pillákat, de semmi extra hatás. 1100 Ft körül van.

[link]

Erről nagyon jókat írnak mindenhol, 600-700 Ft, állítólag csodákra képes. Már másodszor voltam a Rossmannban, hogy megvegyem, de nem volt. Amikor volt, akkor meg nem akartam szempillaspirált venni. Már vadászok rá, amint látok valahol lecsapok egyre.

2012. jún. 26. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez nagyon jó, meg még a az essence I love extreme is :)

2012. jún. 26. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Avon supershock :)
2012. jún. 26. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
eddig astor big lashes-t használtam, de az essence i love extreme ugyanolyan jó, csak épp feleannyiba kerül :) de ha az árat nem kellene figyelnem, akkor az astort választanám.
2012. jún. 26. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Wonderlash - oriflame
2012. jún. 26. 21:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végülis NYC-s spirált vettem, remélem beválik. :D
2012. jún. 27. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!