Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sokat jelent, ha egy csajnak...

Sokat jelent, ha egy csajnak finom parfümje van? Nektek mi a kedvenceitek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 18:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Igényességet jelez. Mert nem kötelező használni, de ha már használ valaki, ne fújjon magára akármit. Kedvencem: LULU, ANAIS ANAIS, NINA RICCI, DIOR, vagyis a klasszikus francia illatok.
2009. júl. 15. 18:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is sokat számít. Ne legyen pacsuli illat, de ne is legyen "szagos". Pláne így nyáron...

Én Gabriella Sabatinit használtam (Private Edition, aztán Bolero, midnegyik nagyon jó volt), egyszer volt Naomi Cambelle-től Naomi, aztán most egy ideje Versace Bright Crystalt használok. Ami még nagyon tetszik az Kylie Minogue illatai! Mindegyik nagyon nőies és kellemes. Az én páromnak nagyon tetszenek ezek.

2009. júl. 15. 18:18
 3/13 anonim ***** válasza:

én a Café Café-t szeretem (bár ezt állítólag már nem lehet kapni legalábbis Mo-n nem) :(

Celine Dion Notes-a is finom, és az Andy Warhol sárga kupakosa :D

2009. júl. 15. 18:34
 4/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal

Nekem nagy kedvencem az Aquolina- pink sugar parfüm..bár már hallottam hogy egyesek nem tartják nőies illatnak (kellemes vattacukros illata van)

Ezenkívül nagy kedvencem Kyle Minouge - Showtime parfümje, és Escada- narancssárga üveges..nah azért ölni tudnék, de elvileg már nem lehet kapni

2009. júl. 15. 19:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem Kylie-tól a sweet darling az rohadt jó parfüm:)
2009. júl. 15. 19:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nőiből:

Moschino- Hippy Fizz

Yves Saint Laurent- Cinéma

BVLGARI- Omnia Crystalline

A PlayBoy Pink-től szabályosan rosszul vagyok, mindenkiről az a szag árad pfújj.

Férfi:

Yves Saint Laurent- L' Homme

Azzaro- Chrome

Bvlgari- (pontos nevét nem tudom, ilyen kis fekete szögletes minimál üvegcsében van)

AXE- Chocolate

Bvlgari- Kék lapos üvegben

F/17

2009. júl. 15. 20:22
 7/13 anonim ***** válasza:

Én Nina Riccit használok, eddig minden barátom imádta

Viszont másik nagy kedvencem az Azarro Woman Now

2009. júl. 15. 20:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Angel, igazi légies, érzéki illat, minden téren nőies!! IMÁDOM.
2009. júl. 15. 21:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon fontos a parfüm kiválasztása,hogy passzoljon az alkalomhoz,az illető személyiségéhez is.Nekem az első parfümöm a Mini Green volt,nagyon kellemes illatú parfüm,ajándékba kaptam anno 3éve,de nem tudom,hol lehet ilyet venni,pedig vennék még:)))

Most amik vannak nekem:

-Lady Vintage:szerintem nagyon kellemes,édeskés illatú,bármilyen alkalomkor,bármilyen ruházol lehet használni.Szerintem picit tömény,ezért mindig picit távolabbról fújok,mint általában.(oriflame termék.)

-Miss o eau de toilette:Ez is egy kellemes édeskés parfüm,de számomra már inkább alkalmi,tehát hétköznap csak úgy nem használom.(oriflame termék.)

-Mary Kate and Ashley Olsen South Beach Chic:ez a kedvencem,ez nagyon lágy,kellemes illat.Ez számomra átmenet az alkalmi és a bármikor használható illat között:)

Ezek a kedvenceim,nagyon szeretem őket,mindegyik édeskés,finom illat!:D

14/L

2009. júl. 16. 11:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Régebben a Tommy Hilfigertől Tommy Girl illata volt a mindenem, de lassan kezdek kiöregedni belőle, pedig nagyon szerettem, csak túl tinilányos, felnőtt nőnek nem való. nagyon szerettem, hogy olyan kellemes, andalító gyönygvirágillata van. Ez az illat arra volt jó, hogy rájöjjek, mik állnak hozzám közel: a könnyed, légies, nem túl édes virágillatok. Egy időben próbálkoztam a DKNY klasszikus DKNY illatával is, mert az egyik barátnőmnek ilyenje volt és míg neki jól állt, rajtam egy idő után szabályosan vodkaszaga lett. Nemrég néztem utána illatfelhő.hu-n, és lám, valóban a vodka az egyik illateszenciája... pár éve a Revlon Charlie White-ját használom, számomra most ez az ami tökéletes, azt hiszem, egy darabig nem is váltok. a pasik is mindig meg szokták jegyezni, hogy "de jó illatod van".

23 L

2009. júl. 16. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!