Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Olyan szájfényt keresek...

Olyan szájfényt keresek aminek nagyon finom íze van, jó illata de még is ad valami rózsaszín színt, és nem RAGAD?

Figyelt kérdés
Rossmanban DM-ben, márkákra neevekre lennék kiváncsi és véleményt is:) De ilyen Miss sporty,Essence, stb márkákat ne méregdrágákat pls :) (korrektor felé menne)
2011. szept. 29. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Az Essence szájfények nagyon jók, és vagy édes vanília illatuk van, vagy gyümölcsösek.

Nagyon jók még a NYC szájfények is ,ezek egy árban vannak nagyjából az Essence-szel.

2011. szept. 29. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Essence szájfények szerintem nagyon jók!
2011. dec. 10. 16:02
 3/3 anonim válasza:
Szia sztem is az Essence szájfények nagyon jók,de pld én pár Lovely-s at is szeretek (csak ami nem ragad) mert azok között sokk van ami eléggé ragadós :S én nem annyira szeretem a NYC ös szájfényeket mert szerintem eléggé ragadnak bár ez sztem kollekciótól függ.Esetleg ha nagyon nem találsz olyat amilyet keresel,akkor nézz meg egy Avon os katalógust ott is vannak szépek és az áruk is tűrhető és nem is ragadnak.Nekem az Essence szel a Lovely val és az Avon nal vannak jó tapasztalataim szájfények terén. De a Rossman ban ált. mindíg vannak kint testerek ott kipróbálhatod a kiválasztott szájfények közül hogy meiket szeretnéd megvenni. Hibákért bocsi de telóról voltam. Rem. segítettem! :)
2013. márc. 14. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!