Www. Ekszerweb.com -ról szeretnék rendelni, de nem tudom hogy mennyire igaz, ami oda le van írva!?
A facebook-ról: szép napot mindenkinek épp hozta a postás a nyeremény fülbevalót képet estefelé teszek fel nagyon szépen köszönöm és ajánlom mindenkinek ezt az oldalt és nem KAMU oldal !
A tegnap esti negatív tartalmú hozzászólásokkal ellentétben csak pozitívan tudok nyilatkozni a webáruházról. Egy hete adtam fel a megrendelésemet és ma már kézhez is kaptam a csomagot, privát üzenetben történő érdeklődésemre pedig gyors választ kaptam. Saját tapasztalatra hivatkozva ajánlom az Ékszerwebet a rosszindulatú hozzászólások alapján esetlegesen kétkedőknek! :)
Ma megérkezett postán a nyaklánc amit rendeltem. Múlt hét csütörtökön fizettem és máris a nyakamban lóg. Köszönet a gyorsaságért és nagyon tetszik.
Csak ajánlani tudom! Kattintsatok sokan az Ekszerwebre !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!