Milyen BB krémet ajánlanátok alapozó helyett?
Figyelt kérdés
Jó fedésű, nem fényesedő, világos árnyalatú krémet keresek, lehetőleg olyat, amit Budapesten is be lehet szerezni, nem kell rendelni. A Garniert már próbáltam, sajnos nem vált be, nagyon fényesedett, púderrel pedig túl "vaskos" hatású.2012. júl. 20. 16:51
1/3 anonim válasza:
A Garniernek próbáltad az olajmentes változatát is? Nekem a sima van, nem rossz, de mindenhol azt olvastam, hogy az olajmentes változat sokkal jobb fedésileg is, meg könnyebb is viselni.
2/3 A kérdező kommentje:
Még nem hallottam róla, de mindenképpen megnézem, köszi! :)
2012. júl. 21. 11:47
3/3 anonim válasza:
Essence Pure Skin szinezett hidrataloja. Mattit..nekem puderrel egesz nap birja...de lehet nelkule is birna..en megszokasbol rakok ra pudert.
Nekem is van garnieres...de ez 100* jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!