Alapozó tömegnövelő edzés, ti milyen NEM osztott edzéstervet ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
4-5 hétre alapozó edzéstervet szeretnék írni magamnak. Elég magas vagyok, pontosan 2méter, átlagos testalkatú. Kezdésnél eléggé megerőltettem a hátamat és tisztában vagyok vele hogy ez a leggyengébb testtájam, ezért szeretném értelem szerűen "hozzászokatni" magam az állandó terheléshez. A kérdésem az lenne hogy ti mit ajánlanátok nekem, 1héten 3napra hogy osszam el a testem edzését?2011. márc. 28. 21:34
1/4 anonim válasza:
Mind a 3 napon minden testrészre 1 gyakorlatot végzel 3-4 sorozatban.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. márc. 28. 21:48
3/4 anonim válasza:
GreenTea
Minden nap egésztestes edzést csinálj. Én edzésen belül 3 blokkra bontanám a gyakorlatokat: láb, felsőtest, kar
Minden blokkban csinálhatnál 3-4 gyakorlatot. Blokkonként pedig 3-4 sorozatot.
pl: (csak egy tipp)
láb: combnyújtás, combhajlítás, lábtoló, vádli (4 kör)
felsőtest: fekvenyomás, lehúzás, mellrőlnyomás (4 kör)
kar: páros bicepsz fr-rúddal, letolás kötéllel+hasizom (4 kör)
Ez ugyan köredzés, mégis hasonlít az osztott edzésre.
4/4 A kérdező kommentje:
hasznos válaszok! köszönöm!
2011. márc. 28. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!