Mennyire gáz, ha hamisítvány dolgaim vannak?
Figyelt kérdés
Hamisítvány Ray Ban Wayfarer napszemüveg, két Ice Watch és iPhone2012. júl. 19. 20:49
21/31 nevem-senki válasza:
Próbáld megtalálni a saját egyéniségedet. Legyél eredeti és utánozhatatlan. :)
22/31 nevem-senki válasza:
Próbáld megtalálni a saját egyéniségedet. Legyél eredeti és utánozhatatlan!:)
23/31 nevem-senki válasza:
Hoppszika, ez kétszer ment el. :) Bocsesz!
24/31 anonim válasza:
és valaki a márkás cuccoktól lesz egyedi?... pfff
25/31 anonim válasza:
Oké,és honnan tudhatom,hogy ezek hamisított cuccok,ha ránézek egyikre??
26/31 nevem-senki válasza:
Igazából nem a márkás ruházat dönti el, h valaki egyedi-e vagy sem.Viszont lehet itt puffogni meg hárítani, de tudomásul kell venni, h ettől függetlenül árulkodik ízlésről, szépérzékről, h mit veszünk magunkra. Persze láttam én már turkálóból is ízlésesen öltözködő embert.
27/31 nevem-senki válasza:
24: nekem szerencsém van, mert évekig dolgoztam minőségellenőrként és hamar "levágom" ha hamis a cucc. Viszont táskáknál már engem is meg lehet vezetni.
Ha márkaterméket vásárolsz, egy idő után már fogod tudni a különbséget. :)
28/31 anonim válasza:
Csak akkor gáz, ha felvágsz vele, és azt kamuzod, hogy eredeti
29/31 anonim válasza:
Az órák nem, de az iPhone, az gáz. Az iPhone-ban pont az operációs rendszer, a könnyű kezelhetőség, a felhasználói élmény a lényeg, nem az alma a hátulján. És a kérdésedből azt szűröm le, hogy neked mindegy milyen "belülről" a telefonod, csak a másik lássa, hogy iPhone. Különben miért másért vetted volna meg? Mert divat, drága, és minden kis szarosnak az van. Tehát, igen, gáz vagy.
30/31 anonim válasza:
Hát én hamisitott iphone-t soha nem vennék! inkább ipod touch-ot! muvel a clone-on nincs ios így csak a külseje iphone belül egy nagy szar! Semmi alkalmazás letöltés vagy ilyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!