2/7 anonim válasza:
Ezt egy kép alapján elég nehéz eldönteni, de ha megtapintanád, közelebbről néznéd, szerintem feltűnne. Pölö varrás el van-e rendesen dolgozva, a festék rajta és a minták milyen minőségűek stb.
3/7 anonim válasza:
hát ez az :/ ne vedd meg ha eredetit akarsz
4/7 anonim válasza:
HAMIS - én sem értek hozzá annyira, hogy csak így ránézésből megmondjam, de a legegyszerűbb ha megnézed az LV jeleket. Az eredetin soha nincs olyan aminek csak a fele látszik (nézd a táska széleit) Na ilyen eredetin nincs, azokon úgy helyezik el a jeleket, hogy egészben legyenek.
5/7 anonim válasza:
Szia. Én éppen egy L.V mellet lakom (nem Magyarországon) most ez a táska nagyon divatos volt egész nyáron. Így ránézésre nem tudom megmondani,, nem is lehetséges, de ha olcsóbban árulják, mint 200ezer, akkor tuti hamisítvány.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekem is gyanús volt. Inkább felmegyek majd Pestre LV boltba és ott veszem meg.
2011. szept. 6. 17:51
7/7 anonim válasza:
ez a fajta nem is létezik eredetiben :) régen lv mániás voltam,de már mindenkinek van szinte olyan mint a fila táska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!