Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nekem itthon nem engedig meg...

Nekem itthon nem engedig meg a pc-t. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam már rajta hogy titokban megcsináltatom csak sajnos túl feltünő helyekre akarom. Keresztanyummal élek és ő elég szigorú. Hogy vegyem rá? 16 éves vagyok
2012. júl. 19. 00:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi az a pc? Personal computer? Mert úgy nem logikus. Írd ki mit akarsz mert úgy hamarabb válaszolnak.
2012. júl. 19. 01:03
 2/6 Shai-Hulud ***** válasza:

Hát ne hordjál. 16 évesen ez nem létszükséglet. Senkit nem kergetnek az asztal körül, mert nincs piercingje.

Várd meg míg nagykorú leszel, azután úgy rondítod el magad ahogy tetszik.

2012. júl. 19. 02:11
 3/6 anonim ***** válasza:

A pc = számítógép, te piercinget akarsz gondolom...szóval legközelebb azt írd.

Mesélj neki róla, hogy tök jól néz ki ez a piercing, meg milyen divatos, kérdezd meg mit gondol róla. Ha semmi jót akkor semmi esélyed rávenni.

2012. júl. 19. 02:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Addig legalább ember arcod van.
2012. júl. 19. 05:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a szépség kategóriáéért ordít
2012. júl. 19. 09:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) (Azt hittem mindenki tudja mi az a pc de amugy piercingre gondoltam)
2012. júl. 19. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!