Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kitörtem egy ablakot itthon....

Kitörtem egy ablakot itthon. Mennyibe kerülhet kicserélni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 18:59
 1/5 dirtboy ***** válasza:
nem tudom de hogy más tudjon választ adni írj le több infót arról az üvegről mert nem mindegy hogy egy sima 3as üveg vagy egy hőszigetelt üveg.
2012. márc. 19. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Pont ahogy az első leírta......
2012. márc. 19. 19:46
 3/5 anonim válasza:
Ha van lakásbiztosítás akkor semmibe.
2012. márc. 19. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha van lakásbiztosítás, akkor utólagosan fizeti a biztosító, számla alapján, de előtte kell nekik szólni, állítólag kimennek és megnézik, hogy igaz-e?
2012. márc. 20. 10:17
 5/5 Halasi Krisztián válasza:

Én Bács-Kiskun megyében kiszállással együtt 7500 forintért cserélem a 3mm-es ablaküveget. A normál hőszigetelt üveget pedig 11.900 forintért. Ezek négyzetméter árak áfával együtt.

A biztosítók maguk döntik el, hogy kiszállnak-e. Van amelyik 10.000 forint felett, van amelyik 20.000 felett. 10.000 alatt nagyon ritka, de szúrópróba szerűen előfordulhat. Remélem segítettem.

2012. márc. 22. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!