Szeretnék a porcomba fülbevalót lövetni/szuratni. Tapasztalatok? Vélemények? Hol érdemes? Mire figyeljek?
Van piercingem, fülbevalóm. Eddig nem mertem rászánni magam, most hogy nyár van, valahogy megjött a kedvem! =)
Ha szurják az gondolom sokkal kellemetlenebb, mint a lövés.. Orrpiercingnél fájdalmasabb(az van)? :\'D
Előre is köszi!
hali, nekem van, már kb másfél éve, ha elvekszem v ha hugom fejberug:D akkor fáj..az utobbinál van hogy vérzik is xD de igen hamar gyógyul..
nekem lőve lett, érzéstelenítés nélkül, és sztem kilehet bírni(nem tom neked van e a füleden "3." lyuk, nah mert ha van attól sokkal kevésbé fog fájni:) mert állítlag ott fáj legjobban..)
Én majd megint fogok(de magamnak mert nekem elku.rta a kozmetikus..) de azt szúrva és érzéstelenítve.
köszönöm a válaszokat!
igen, van 3.luk a fülemen, az 1ik sajnos betokosodott :/... ennek nagy az esélye ha porcba lövetek/szuratok? :/
2.
értem, sztem kicsi rá az esély..
nekem a 2.lyukat rontották el..és sötét lila lett a fél fülem, meg piros és fehér hólyagos, mindenki mondta h szedjem ki, de otthagytam, és most semmi baja:)
tehát sztem nyugodtan csináltasd meg porcba.
majd írd meg h lövetted e vagy szurattad, és h fájt e meg stb:)
sok sikert hozzá;)
köszi a válaszokat!
21.28-as, nekem is van orrpc-m :'D
22.27-es, oké, majd megírom. =)
valami hely bp-n ahol jól csinálják és nem is olyan drága is? :S gondolom piercingeshez menjek.. =)
Szia!
Ne lövesd mindenképpen szúrasd,mert ha löveted akkor az igaz hogy kényelmesebb meg gyorsabb,de szétroncsolja a füledet...A szúrás nem vészes,le is érzéstelenítik ha kéred,és 1 perc alatt megvan..Nekem is van felül,magamnak szúrtam,semmi gond nem volt vele,bár többször fülön találtak focilabdákkal,meg volt néhány "baleset",de nekem jól bírta:D Bár ez emberfüggő nekem eleve gyorsan gyógyulnak ezek a dolgok,és a fájdalmat is jól bírom,de ha vigyázol rá nem lesz vele semmi gond.=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!