Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretnék a porcomba fülbevaló...

Szeretnék a porcomba fülbevalót lövetni/szuratni. Tapasztalatok? Vélemények? Hol érdemes? Mire figyeljek?

Figyelt kérdés

Van piercingem, fülbevalóm. Eddig nem mertem rászánni magam, most hogy nyár van, valahogy megjött a kedvem! =)

Ha szurják az gondolom sokkal kellemetlenebb, mint a lövés.. Orrpiercingnél fájdalmasabb(az van)? :\'D

Előre is köszi!

2009. júl. 13. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, akk a porcba való lövetés kényesebb, mint az orrba. Am meg, ha tetszik, akarsz, akkor nyugodtan csináltasd meg. A lövés nem annyira vészes, ki lehet bírni. Nekem csak akkor fáj, ha megnyomom (véletlenül...), megütöm. Elég gyorsan begyógyul...
2009. júl. 13. 23:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

hali, nekem van, már kb másfél éve, ha elvekszem v ha hugom fejberug:D akkor fáj..az utobbinál van hogy vérzik is xD de igen hamar gyógyul..

nekem lőve lett, érzéstelenítés nélkül, és sztem kilehet bírni(nem tom neked van e a füleden "3." lyuk, nah mert ha van attól sokkal kevésbé fog fájni:) mert állítlag ott fáj legjobban..)

Én majd megint fogok(de magamnak mert nekem elku.rta a kozmetikus..) de azt szúrva és érzéstelenítve.

2009. júl. 13. 23:54
 3/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

igen, van 3.luk a fülemen, az 1ik sajnos betokosodott :/... ennek nagy az esélye ha porcba lövetek/szuratok? :/

2009. júl. 14. 00:35
 4/9 anonim ***** válasza:
második vok, mi az a betokosodás?
2009. júl. 14. 17:50
 5/9 A kérdező kommentje:
olyan amikor a gyennynem tud kifolyni mert benő a lyuk. legalábbis szertintem (és nekem ezt mondták).
2009. júl. 14. 18:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem orrpiercingem is van meg porcba fülbevaló. Az utóbbi belövetése jobban fájt, meg szerintem nem jó helyen lőtték, mert folyton fáj.. (pedig már egy éve ott van..)
2009. júl. 14. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:

2.

értem, sztem kicsi rá az esély..

nekem a 2.lyukat rontották el..és sötét lila lett a fél fülem, meg piros és fehér hólyagos, mindenki mondta h szedjem ki, de otthagytam, és most semmi baja:)

tehát sztem nyugodtan csináltasd meg porcba.

majd írd meg h lövetted e vagy szurattad, és h fájt e meg stb:)

sok sikert hozzá;)

2009. júl. 14. 22:27
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

21.28-as, nekem is van orrpc-m :'D

22.27-es, oké, majd megírom. =)

valami hely bp-n ahol jól csinálják és nem is olyan drága is? :S gondolom piercingeshez menjek.. =)

2009. júl. 15. 08:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne lövesd mindenképpen szúrasd,mert ha löveted akkor az igaz hogy kényelmesebb meg gyorsabb,de szétroncsolja a füledet...A szúrás nem vészes,le is érzéstelenítik ha kéred,és 1 perc alatt megvan..Nekem is van felül,magamnak szúrtam,semmi gond nem volt vele,bár többször fülön találtak focilabdákkal,meg volt néhány "baleset",de nekem jól bírta:D Bár ez emberfüggő nekem eleve gyorsan gyógyulnak ezek a dolgok,és a fájdalmat is jól bírom,de ha vigyázol rá nem lesz vele semmi gond.=)

2009. júl. 26. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!