Szeretnék a fülporcba fülbevalót. Tapasztalatok?
1/11 anonim válasza:
Nekem nyár eleje óta van, a fülem felső részén porcban.
Nehezebben gyógyult, mint a normális, mert a hajam állandóan beleakadt, még mindig néha begyullad, de egyébként nincs vele bajom. Tovább fájt mint amikor nem porcba lövettem, de elmúlik (aznap alig tudtam aludni és még pár hétig fájt ha mozgattam).
A füllekonyulásról még nem hallottam, nem figyeltem de olyan a lövetett fülem is alakra mint a másik:P
2009. okt. 11. 18:56
Tapasztalat: szúrasd és ne lövesd. Nekem mindkettő volt és a szúrás sokkal, de sokkal könnyebben gyógyul. Lövés közben széttörik a porc egy kis részen, ezt most is érzem a fülemben :(
2009. okt. 11. 19:03
Nekem lőve lett 3 éve.Amikor kb 1 hét után kicsit begyulladt patikai hidrogénperoxiddal kezeltem és helyre jött.Azóta karika van benne,mert a bedugós fülbevalótól fájt a fülem,ha este elfeküdtem:)
2009. okt. 11. 19:10
19:10 Irigyellek, nekem a lövéstől nagyon begyulladt és 4 hónap alatt se jött rendbe, ki kellett vennem. Utánanéztem fórumokon és kb 90%-ban lövésnél mindenki így jár.
Tényleg nagy szerencséd volt azzal az egy hétnyi gyógyulási idővel. Barátnőm is megúszta ennyivel.
2009. okt. 11. 19:12
Sztem azon is múlik milyen szakember csinálja.A mostanit 1ik fiatal kozmetikus barátnőm lőtte,de ui kb 9 éve 1 idősebb kozmetikus is lőtte már és azt 1 hét szenvedés után inkább hagytam beforrni:)
2009. okt. 11. 19:29
nekem is kilőve van..elején macerás volt de mostmár jó..Nekem nem fájt a kilövés...érdekes volt..lehet megint kéne..:P
Sztem a fül nem tud lekönyulni nem vagyunk kutyák:D bár érdekes lenne...sztem szép mutatós...:)
2009. okt. 12. 15:17
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor még gyűjtök egy kis bátorságot és elmegyek kiszúratni. Amúgy ezt ugyanúgy megcsinálja kozmetikus, vagy piercingeshez kell menni vele?
Én mind a 2* kozmetikusnál lövettem.
2009. okt. 13. 11:07
nekem kettő volt...februárban lövettem de kilökte a szervezetem..iszonyú volt.be volt gyulladva folyamatosan és ömlött belőle a vér..kivettem ma reggel és már el is tűntek a lyukat de maradt a helyén 2 pukli.szal nekem rossza tapasztalataim vannak.:S
2011. máj. 15. 17:26
10/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de már megcsináltattam szeptemberben :) Nem volt semmi baj vele szerencsére (:
Kapcsolódó kérdések: