Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vannak itt olyan lányok...

Vannak itt olyan lányok akiknek műkörmeik vannak és cigiznek?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szexin mutat a cigaretta egy műkörmös kézben:) Ti mit gondoltok erről? Kort írjatok légyszi!

2012. júl. 17. 17:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Jó rendben, ilyenen nem fogok összeveszni senkivel. Az a lényeg, hogy ugyannarról beszélünk mind a ketten :D
2012. júl. 19. 14:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nos, régen a cigarettázás egy nagyon elegáns tevékenység volt a nők körében is, csak ők többnyire hosszú szipkából szívták. Ettől pedig beindul a fantázia, elvégre a nő a szájába veszi a cigit... meg időnként mást is.

A körömre is vagy logikus magyarázat. Hosszú sötét karmokkal rendelkező démonikus nő. Valóban van egyfajta misztikus, erotikus kisugárzása. Bár ez szubjektív vélemény, mert például egy tündérrózsaszín csilli-villi körmös leányzót bagóval a kezében inkább nevetségesnek tartok, mint szexisnek. (Ismétlem SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNY, ne jöjjön nekem egy rózsaszín dohányos se.)

Szóval igen, lehet egy ilyen nő szexis, de ettől még a cigi nem lesz egészséges és a műköröm is tönkreteszi az igazit. Meg egyébként is ízlés dönti el, hogy kinek mi az erotikus.

De aki eldobja a csikket az utcán, annak törjön le a műkörme!

2012. aug. 6. 19:33
 13/19 anonim ***** válasza:
műkörmöztess még most amíg bele nem halsz a cigibe :D
2013. jún. 10. 19:42
 14/19 anonim ***** válasza:
nekem van műkörmöm, igaz hétvégén megyek leszedetni, de cigizem. és szerintem is jól mutat együtt. bár ha valaki csak azért rakat műkörmöt és cigizik, h "jól mutasson", az elég gáz.:D nekem mindig is tetszett a műköröm, kiskorom óta, cigizni meg már lassan 1 éve cigizek, szóval most úgy jött ki h rakattam műkörmöt, de nem ilyen előre megfontolt döntés volt hogy "jajj csakmert jól néz ki majd ahogy tartom vele a cigit", csak ha már cigizek, akkor tényleg jól néz ki együtt. nem tudom megmagyarázni miért. nekem tetszenek az ilyesmi dolgok.:)
2014. nov. 24. 09:31
 15/19 anonim ***** válasza:
26%
a cigi egyáltalán nem mutat jól és marhára nem szexi, undorító büdös lesz tőle a kezed, szád, hajad, mindened, a bőröd és a fogad meg sárga. most az egészségügyi dolgokba bele se menjünk.. egy darab körömre ragasztott műanyagban meg nem tudom, mi lehet szexi. a hosszú, erős eredeti köröm szexi, de egy mű:D:D elég elfajult ízlésed van neked.
2016. márc. 21. 10:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen. Én.
2016. márc. 21. 10:31
 17/19 anonim ***** válasza:

4 Tanulj meg angolul, idiot. Ugyanaz a kettő és attól még nem idézet valami, mert valahol elhangzott. Akkor a "how are you" is szállóige, mert valaki már mondta, baromság.

A cigi nem szexi. Hosszú körmökkel talán izgatóbban néz ki, de a büdös, cigiszagú száj mindenképpen gáz.

2016. ápr. 15. 16:54
 18/19 anonim ***** válasza:
15 Sokat változott ám a világ, a műköröm már nagyon régóta nem egy körömre ragasztott műanyagdarab :)
2016. ápr. 15. 16:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Főleg mikor a fehér besárgul... Az kurv.a szexi😂
2016. ápr. 16. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!