Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet kapni nagyon világos...

Lehet kapni nagyon világos korrektort?

Figyelt kérdés
Annyira világos az arcom (főleg télen), hogy mindegyik sötétebb a bőrömnél (amit próbáltam), és látszik nagyon, hogy elüt. Most Miss sporty van, a legvilágosabb, de ez sem az igazi.
2009. júl. 13. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
hát szét kell nézni alaposan, egy nagyon rossmannban, vagy Dm-ben, biztos találhatsz nagyon világosat.
2009. júl. 13. 19:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Eddig is ott néztem. :(
2009. júl. 13. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:

rendelj a netről, nézz körül pl. ebay-en, ott vannak olyan paletták, amikben még fehér korrektor is van.

coastalscents.com - concealers - itt is van négyszínű korrektorpaletta, ahol van fehér szín is, így könnyen tudsz megfelelő árnyalatot keverni. remélem segítettem.

2009. okt. 11. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!