Nagyon világos bőrűek! Milyen korrektort, alapozót, púdert használtak?
Figyelt kérdés
Minden jöhet, ami jól fed, és legkevésbé látszódik. =]2010. nov. 24. 19:26
1/6 anonim válasza:
Nekem korrektorból az Essence 1-es árnyalatú stiftje jött be: [link] . Alapozóból a Vichy Dermablend 15-ös opal árnyalatban (ez a legvilágosabb)illetve a Loreal Accord Parfait Mineral ásványi lapozóját használom. Sajnos nagyon nehezen találok magamnak megfelelő termékeket, általában még a legvilágosabb árnyalatúak is sötétek nekem.
2/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok... tök sápadt. :-(
Én Vichy-t használok Opal 15-ben.
3/6 anonim válasza:
Nekem tegnap óta van életemben először hozzám illő alapozóm...MAC studio sculpt.
Nem volt olcsó(8000 fölött), de nagyon szeretem.jól fed(korrektor nem kellett ma), de szinte meg sem látszik, hogy valami van rajtam. Hatalmas választékuk van színekből, így tuti mindenki talál magának.
Tegnap, mikor vettem az eladólány kipróbálta az arcom egy részén az alapozót, és teljesen beleolvadt a bőrömbe, természetes fénynél sem látszott, hogy nincs az egész arcomon.
Púderből az essence mattító púderét használom...02-es színben.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagy segítség volt. =]
2010. nov. 25. 17:16
5/6 anonim válasza:
Nekem Miss Sporty-s van. A legvilágosabb árnyalatát használom. A Miss Sporty-s cuccok általában nem jók, de ez nálam bevált.
6/6 anonim válasza:
Nekem nagyon fehér bőröm van, és az Estee Laudertől a Doublee Wear Light legvilágosabb (Intensity 01) árnyalata gyönyörűen mutat az arcomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!