Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nyelvpiercinghez tanácsok?

Nyelvpiercinghez tanácsok?

Figyelt kérdés

holnap csináltatom meg és lenne még pár kérdésem...

tényleg lepattog tőle a zománc a fogamról?:S

phlogosol-lal lehet fertőtleníteni utánna?

és azt tudom hogy tejeset nem lehet enni 1-2 hétig még utánna de cigizni lehet vele?

köszönöm a segítségeket!

ja és megkérnék mindenkit hogy aki nem tudja a választ vagy nincs tapasztalata az ne írjon, őszinte és valós válaszokat várok nem idiótaságokat!!! köszi

2009. júl. 13. 18:00
 1/4 anonim válasza:

Nem pattog le a zománc legalábbis nekem fél év alatt nem pattogot le.. bedadin az nekem jó volt rá, fertőtlenitőként.. nekem azt mondták hogy csak 3-4 napig nem lehet tejeset enni,inni cigizni 2 óra múlva lehet..

Én nekem másodszor van most bent a piercing de most nem fájt a szúrás mondjuk az 1nél se csak az elsőnél 5 napig nagyon nagyon pösze voltam .. jah és én 1 nagyon picit pösze maradtam nem nagyon .. :) én ennyit tudok róla mondani :)

2009. júl. 13. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a zománcos duma szerintem hülyeség.Nekem csak száj piercingem van egy fekete patkó,és a fogosvos mondta,hogy fél év alatt leszedi a zománcot a fogamról,mármint amihez hozzáér!:D' éve van bent,és semmi bajom.Több barátnőmnek is van nyelvpiercingje,és gond nélkül cigiztek miután megcsináltatták.A fertőtlenítőt sajna nem ismerem:( Remélem segítettem.
2009. júl. 13. 20:51
 3/4 anonim válasza:

Semmiféle képen ne egyél tejeset legalább 1 hétig! Cigizni lehet csak sárga lesz utána a nyelved a nikotintól! alkoholt inni lehet mer az fertőtlenít mert ALKOHOL!

Én is a Phlogosolt használtam és jó! Naponta 5 x kell vele fertőtleníteni! meg minden kajálás után! Jah és készülj fel h. nem fogsz tudni enni vagy 4 napig! csak leveseket meg pépeket! SOK SIKET!!!:D

2009. júl. 16. 13:18
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat!!!

megcsináltattam, ma van benn 3. napja...

hát enni nem egyszerű vele de egész jól megy az első naphoz képest...

minden kajálás után fogat mosok és fertőtlenítek, a nyelvem még kicsit duzzadt de már kevésbé fáj és minden ok

mégegyszer köszi mindent!!!

2009. júl. 16. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!