Nyelvpiercinghez tanácsok?
holnap csináltatom meg és lenne még pár kérdésem...
tényleg lepattog tőle a zománc a fogamról?:S
phlogosol-lal lehet fertőtleníteni utánna?
és azt tudom hogy tejeset nem lehet enni 1-2 hétig még utánna de cigizni lehet vele?
köszönöm a segítségeket!
ja és megkérnék mindenkit hogy aki nem tudja a választ vagy nincs tapasztalata az ne írjon, őszinte és valós válaszokat várok nem idiótaságokat!!! köszi
Nem pattog le a zománc legalábbis nekem fél év alatt nem pattogot le.. bedadin az nekem jó volt rá, fertőtlenitőként.. nekem azt mondták hogy csak 3-4 napig nem lehet tejeset enni,inni cigizni 2 óra múlva lehet..
Én nekem másodszor van most bent a piercing de most nem fájt a szúrás mondjuk az 1nél se csak az elsőnél 5 napig nagyon nagyon pösze voltam .. jah és én 1 nagyon picit pösze maradtam nem nagyon .. :) én ennyit tudok róla mondani :)
Semmiféle képen ne egyél tejeset legalább 1 hétig! Cigizni lehet csak sárga lesz utána a nyelved a nikotintól! alkoholt inni lehet mer az fertőtlenít mert ALKOHOL!
Én is a Phlogosolt használtam és jó! Naponta 5 x kell vele fertőtleníteni! meg minden kajálás után! Jah és készülj fel h. nem fogsz tudni enni vagy 4 napig! csak leveseket meg pépeket! SOK SIKET!!!:D
köszönöm a tanácsokat!!!
megcsináltattam, ma van benn 3. napja...
hát enni nem egyszerű vele de egész jól megy az első naphoz képest...
minden kajálás után fogat mosok és fertőtlenítek, a nyelvem még kicsit duzzadt de már kevésbé fáj és minden ok
mégegyszer köszi mindent!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!