Milyen színű rúzs illik piros felsőhöz?
rózsaszín,barnás,ezüst,de szép szájfénnyekkel is egybe tudnád paszzolni
remélem segítettem
Már régen feltették ezt a kérdést, de csak most találtam rá, én leírom. Érdekes, én sose hallottam róla, hogy piros felsőhöz vagy ruhához piros rúzst kéne feltenni, pont azt hallottam sminkestől, hogy nem tanácsos. Mert ha valaki piros ruhát vesz fel, az önmagában elég feltűnő, és a piros rúzst intenzívebbé teszi, ugyanez vonatkozik arra, aki pirosasra festi a haját. A piros rúzs feketéhez illik estére vagy semleges, bőrszínű cuccokhoz.
Persze láttam már újságban piros ruhához piros rúzst....Kissé közönséges volt. Legfeljebb akkor jó, ha a körmöd vagy valamelyik kiegészítőd piros még a rúzson kívül.
Én azt mondom, hogy mit viselj piros felsőhöz, függ attól, milyen árnyalatú pirosról van szó, hideg vagy meleg (meggypiros, paradicsom piros, málna piros, tűzpiros, stb.), a hideg piroshoz lehet sötétebb rózsaszín, nem túl sötét persze és nem rikító, hanem olyan "krém rózsaszín", joghurt rózsaszín. ;) (Nem tudom már kifejezni magam....) Lényeg ne az a sápadt, vagy lehet világos piros, ma már lehet kapni szépeket, mondjuk szájfény, ami felkenve nem olyan intenzív mint a rúzs, vagy sokkal áttetszőbb, vagy jók még a színesítő piros ajakbalzsamok (meggy és eper színű), amik alig színt kölcsönöznek. Ha meleg pirosról van szó, lehet korallos-barackos narancssárgát is használni hozzá (vannak szépek amik nem rikítóak!). A lényeg, harmonizáljon a felsőddel.
Ha meg ragaszkodsz mégis a piros rúzshoz, és tartósat szeretnél, ott van még az új L'Oréal Infaillibe piros árnyalata, biztos nem jön le egy hamar.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!