Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen színű rúzs illik piros...

Milyen színű rúzs illik piros felsőhöz?

Figyelt kérdés
Kizárólag piros vagy más is szóba jöhet? Azért kérdem,mert utálom a piros rúzst, illetve szeretném,ha nem ragadna állandóan a fogamra, viszont imádom a piros felsőimet. A piros rúzs viszont egyáltalán nem marad a számon, semmilyen márkájú, még akkor sem,ha előtte lealapozom a szám.
2009. júl. 13. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Max Factor Lipfinity rúzst ajánlok. Van többféle vörös árnyalata. Drága, de nagyon tartós, és sokáig tart egy adag akkor is, ha minden nap fested a szádat. Az hülyeség, hogy a vörös nem marad fent, ha egy márka nem tartós, akkor semmilyen árnyalata nem az. Én vörös felsőhöz mindenképpen vörös rúzst ajánlanék.
2009. júl. 13. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:

rózsaszín,barnás,ezüst,de szép szájfénnyekkel is egybe tudnád paszzolni

remélem segítettem

2009. júl. 13. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Már régen feltették ezt a kérdést, de csak most találtam rá, én leírom. Érdekes, én sose hallottam róla, hogy piros felsőhöz vagy ruhához piros rúzst kéne feltenni, pont azt hallottam sminkestől, hogy nem tanácsos. Mert ha valaki piros ruhát vesz fel, az önmagában elég feltűnő, és a piros rúzst intenzívebbé teszi, ugyanez vonatkozik arra, aki pirosasra festi a haját. A piros rúzs feketéhez illik estére vagy semleges, bőrszínű cuccokhoz.

Persze láttam már újságban piros ruhához piros rúzst....Kissé közönséges volt. Legfeljebb akkor jó, ha a körmöd vagy valamelyik kiegészítőd piros még a rúzson kívül.

Én azt mondom, hogy mit viselj piros felsőhöz, függ attól, milyen árnyalatú pirosról van szó, hideg vagy meleg (meggypiros, paradicsom piros, málna piros, tűzpiros, stb.), a hideg piroshoz lehet sötétebb rózsaszín, nem túl sötét persze és nem rikító, hanem olyan "krém rózsaszín", joghurt rózsaszín. ;) (Nem tudom már kifejezni magam....) Lényeg ne az a sápadt, vagy lehet világos piros, ma már lehet kapni szépeket, mondjuk szájfény, ami felkenve nem olyan intenzív mint a rúzs, vagy sokkal áttetszőbb, vagy jók még a színesítő piros ajakbalzsamok (meggy és eper színű), amik alig színt kölcsönöznek. Ha meleg pirosról van szó, lehet korallos-barackos narancssárgát is használni hozzá (vannak szépek amik nem rikítóak!). A lényeg, harmonizáljon a felsőddel.

Ha meg ragaszkodsz mégis a piros rúzshoz, és tartósat szeretnél, ott van még az új L'Oréal Infaillibe piros árnyalata, biztos nem jön le egy hamar.....

2009. okt. 25. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:
És ne feledd, ha piros a szád, a szemfestésed legyen visszafogottabb valami semleges színnel mint pezsgőszín, halvány rózsaszín vagy bézs, vékony kis kontúrral és spirál! (Ha érdekel melyik márkából melyik színt tudnám, írj privit!).
2009. okt. 25. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!