Fülporcban lévő piercingeknél meddig normális a sebváladék?
Már hónapok óta megvannak, és napi 3x minimum tisztogatnom kell az ékszereket.
Nincs begyulladva, de érzékenyek. Nem gennyről, csak normál sebváladékról beszélek, de kezd aggasztani hogy ez normális-e.
(helix -4hónapos, tragus - 3hónapos, helix 2-hónapos)
Úgy gondolom, hogy minden ember máshogy gyógyul.De nincs igaza az elöttem kommentelőnek, mert nekem is porcban van és teljesen meggyógyult.Kb 2 hét kellett hozzá és mintha hónapok óta ott lennének.Semennyire nem érzékeny és semmi bajom nincs velük.Van az orromban is, az is porc ugyebár, nekem az is cirka 1 hét alatt meggyógyult, de a nővérem pl ha jól emlékszem másfél hónapig nyüglődött vele.A nyelvemmel meg abszolút nem volt semmi bajom,már aznap mikor csinálták simán vacsoráztam, pedig aztmondták szenvedni fogok min.3 napig, na nekem ez is elmaradt.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett, csak példaképp akartam leírni. Nekem egyikkel sem volt semmi bajom, de a közelemben lévők volt aki nagyon :)Betadinnal is kenegeted?
Octeniseptet használok.
Tényleg nem tudok úgy aludni hogy ne feküdjek rá, mert mindkét oldalon van. Mindig azon az oldalon fekszem, amelyik éppen kevésbé érzékeny, de reggelre elalszom rendesen a fülem.
Talán ott rontottam el, hogy nem hagytam időt az egyik oldalnak begyógyulni, már szúrattam is a másik oldalon.
Nekem is van mindkét oldalon.Pár nap különbséggel csináltattam.Esetleg lehet ki akarja dobni a szervezeted?Nekem volt amit először kidobott, de utána nem,pedig ugyanoda lett rakva(porc).
Fertőtlenítsd, kenegesd aztán csak lesz valami.
Szerintem kidobni nem akarja a szervezetem, akkor gondolom gennyesedne, meg fájna. Most csak simán érzékeny ha ráfekszem vagy tisztítom, de ha nem piszkálom nem fáj, nem piros, nem gyulladt.
Nagy baj végülis nem lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!