Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha nincs sminklemosó kéznél,...

Ha nincs sminklemosó kéznél, és arclemosót használok sminklemosásra is, kétszer kell egymás után használnom, hogy mindent jól levigyen az arcomról? (úgy értem hogy először smink lemosása, majd arc lemosása) Vagy elég egyszer is?

Figyelt kérdés

2012. júl. 14. 21:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
amúgy Alverde temékeket használok (arclemosó, tonik, krém), ezek nem tartalmaznak annyi káros anyagot
2012. júl. 14. 22:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen bőröd van, te tapasztalod, sajnos nekem az összestől pattanásaim lettek, így azt mondtam nem dobom rá ki a pénzt, nem szórakozok vele negyed órákat ha ígyis-úgyis pattanásaim vannak. Kb 1 hét után alig volt pattanásom, azóta nem is nagyon nyomkodom őket, szépen letisztult a bőröm.
2012. júl. 14. 22:43
 13/15 A kérdező kommentje:

Nekem szerencsére nincs problémám az arclemosóval. Nem tökéletes a bőröm, de különösebb probléma nincs vele.

Mindenkinek más jön be :) meg persze a bőrtípustól is függ

2012. júl. 14. 23:02
 14/15 anonim ***** válasza:
így van :)
2012. júl. 14. 23:03
 15/15 A kérdező kommentje:

Én pl. arclemosó nélkül el se tudom képzelni az arctisztítást :P

De várj, használsz hidratáló arckrémet?

2012. júl. 14. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!