Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az arc alapozásának mik a...

Az arc alapozásának mik a lépései? Hogyan alapozzunk nyáron?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék maszkot az arcomra,de megmaradtak a pattanásaim helyei,amit szeretnék kánikulában is eltakarni.

Sosem voltam pattanásos,és sosem volt szükségem alapozóra.De szülés után teljesen megváltozott a bőröm.

Hogyan csináljam,hogy ne legyek sárga szinű az alapozótol?

2009. júl. 12. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ez a sminkes nagyon jó, biztos, hogy írt a blogjában korábban erről.

amúgy nyáron a legfontosabb a heti arcradírozás, tonizálás, nappali min. 15 faktoros napvédő krém használata.

ha megfelelő minőségű alapozót használsz, nem színeződik el a bőröd.

én az Ó utcai Mac sminkesboltban található alapozót ajánlom. Paris Berlin, 20as alapozó, 30as fényvédő faktort tartalmaz. Az eladók segítenek kiválasztani a neked megfelelő színt, és a kiegészítőket is megvásárolhatod. érdemes venned mellé egy színtelen porpúdert, evvel fixálod az alapozód, így tuti nem kenődik el.

Az ára nagyon olcsó, pedig profi termék, a sminkesek is ezt használják, Az alapozó kb 5000 Ft, és akár egy évre is elegendő, de mindennapos használat mellett is fél évig jó. Ha nagy kiszerelésű porpúdert veszel, az 5-8 évig biztosan elegendő. Én 3 éve használom, minden nap, és még mindig szinte tele van.

2009. júl. 12. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

én régebben szétalapoztam a fejem, de rájöttem h baromi kényelmetlen viselet, 5-6ezret meg nemvoltam hajlandó kiadni egy nagyonmárkás, nemérzem h fenn van alapozóra.

eztán úgydöntöttem felhagyok vele, és vettem egy korrektort. nemhittem benne, de csodákra képes:D eltaláltam a bőrszínemnek megfelelőt, és csak a pattanásokra kenek. egyáltalán nemláccik h korrektor lenne rajta, és a pattanás is alig.

2009. júl. 13. 01:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én csak ott alapozok, ahol foltos az arcom. Csak egy cseppet, majd szépen a kezemmel eldolgozom.

Illetve fontos ápolni a bőrt és idővel sokkal szebb lesz, nem kell alapozó elég egy színezett hidratáló nappalra fényvédővel, vagy egy mattító krém ilyesmi.

Alapozót nem jó használni, mert nagyon nehéz a bőrnek.

Én sokkal jobban érzem magam, amióta nem vakolom az egész fejem, hanem elfogadtam így. De valóban használhatsz korrektort is, de arra nem ált nagyobb összeget áldozni, mert az olcsók nagyon rosszul fednek és sárgás színűek, én többször ráfaragtam velük :)

Piros foltokra zöldes árnyalatú korrektor kell. Van olyan, aminek az egyik fele zöld a másik bőrszínű. Előbb a zölddel kell kezelni, majd a másikkal.

A szem alá, ha kékes-zöldes karikák vannak rózsaszínes árnyalat kell.

De ha nem akarod bonyolítani elég egy bőrszínedhez passzoló sárgás (úgy értem bőrszínű, csak ugye az általában vanília vagy ilyesmi szín) korrektor.

Rózsaszínt csak ha nagyon rózsás, arcod van, különben nem fedi el amit kell.

2009. júl. 13. 07:26
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

1 válaszadó!

Bocs, nem tudok privit írni.

Az a nagy porpúder mennyibe kerül?

Mert nekem nagyon jó lenne, ha ilyen hihetetlen ideig elég.

Köszi.

2009. júl. 13. 12:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Rávettem magam arra,hogy befektessek két doboz szinezett nappali krém vásárlásába.Kiváncsi vagyok,hogy elfedi e a bőrhibáimat....

Főleg ilyen hőségben gázos a smink....lefolyik az ember arcáról.És aki nagyon izzadós fajta?Nekem például szokott gyöngyözni a homlokom,az orrom,ha nagyon melegem van.A mattító krém sem mindig megoldás.

2009. júl. 15. 09:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!