Melyik a legjobb alapozó?
Manhattan Perfect Adapt! Legalábbis szerintem :) Nagyon bevált, könnyű az állaga, nem nehezíti el a bőrt, jól fed, mattít is, természetes hatása van, múltkor komolyan el kellett gondolkodnom, hogy fel kentem-e már :) Tapintásra azért érződik, de látszódni abszolút nem látszódik, csak akkor, ha nincs leradírozva az arcbőr, és elhalt a felső hámréteg.
Na jó, nem ajnározom, de nézd meg Krémmánián, 5ből 5 pontot kapott. Jó, biztosan a Mac és társai jobbak, de nem adok ki egy alapozóért 8ezer forintot, és gondolom sokan mások sem :)
19L
Ha alapozo akkor nekem van par, ami bejott.
Pl a Max Factorbol ah Xperience meg a Miracle Touch is. De olcsobbak kozul a Catrice Infinte Matt ami tetszett, foleg hogy nagyon vilagos arnyalatban is beszerezheto.
A Maybelline Satin Dream vagy mi volt a neve...na az is jo volt, de szerintem ez megszunt.:/
En mar csak szinezett hidratalot hasznalok...teljesen meg vagyok elegedve. Olyan szep igy is a borom...eleg ez a fedes. Abbol a Garnier BB jott be meg az Essence Pure Skin szinezettje. Az mattosit..es nagyon olcso :) 6-700 Mullerbe.
A Catrice amugy 1900.
Max Factor dragabb..3-4000.:/ Garnier BB 2000 ft korul.
Maybelline 3000...de az a gyanum, hogy mar megszunt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!