Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg akár fél évig is...

Tényleg akár fél évig is fájhat ha a (fül) porcban csináltatunk fülbevalót?

Figyelt kérdés
Ezt nem hiszem el, pedig több helyen is olvastam. Milyen fájdalom?

2012. júl. 8. 22:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
próbáld kis
2012. júl. 8. 22:24
 2/14 anonim ***** válasza:
*ki
2012. júl. 8. 22:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyfolytában, természetesen. Ha ilyen előfordul, akkor már durva a helyzet.

Akkor fáj inkább, ha belekap az ember, esetleg jobban megnyomja, a még gyógyuló porcot. Emiatt érzékeny sokáig, de ne állandónak vedd az érzést:).

Ez a fájdalom viszont tényleg elhúzódhat fél évig, sőt, akár tovább is.

2012. júl. 8. 22:31
 4/14 anonim ***** válasza:
nekem 2 fülbevalómat is lőtték porcba. egyik se fájt 3-4 hétnél tovább.sőt, már 2 hét után tudtam rajta normálisan aludni is.
2012. júl. 8. 22:36
 5/14 A kérdező kommentje:
Értem! Gondolkozom rajta, mert nagyon tetszik! Gondolom ha kiveszem a fülbevalót itt is benől a lyuk, mint "lent"? :)
2012. júl. 8. 22:45
 6/14 anonim ***** válasza:
Igen. Gondolom a helixről van szó. Régen nekem is volt igaz nem szúrattam hanem lövettem, de semmivel sem gyógyult hosszabb ideig mint az alsó lyukak. A több mint fél év gyógyulást inkább az industrialra szokták mondani.
2012. júl. 8. 23:34
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem industrialom van, hát az bőven fájt fél évig. De persze nem állandóan, csak ha a hajam beleakadt, vagy megpróbáltam azon az oldalamon aludni.
2012. júl. 9. 16:46
 8/14 A kérdező kommentje:

én úgy feljebb szeretnék egy kis ezüstgömbot, semmi extrémet :))

ilyesmit:

[link]

2012. júl. 9. 17:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Igaz, nekem is az első industrial volt, azzal megszenvedtem, a második egy hármas spirál, azzal második nap már tudtam azon az oldalon aludni, ahová szúrta a piercer. Ez nem feszül, nem kell az ékszernek helyezkednie, úgymond:).
2012. júl. 9. 18:16
 10/14 anonim ***** válasza:

Helix nekem van olyan "kis gömb" amilyet te szeretnél. Ez volt a legkevésbé fájdalmas. Persze még ma is érzékeny. (3 hónapos)

Nem fáj folyamatosan, az első pár nap éreztem, hogy néha lüktet, és csípett a seb ha megizzadtam, vagy ha a munkahelyemen belement a por. Kezdetben amikor beleakadsz, az olyan, mintha egy friss sebet macerálnának, nem jó érzés, de csak felszisszensz és mész tovább a dolgodra. :) Egyébként ha megszokod hogy ott van nem akadsz már bele.

Az alvás még mindig fáj vele, olyan "nyomja a fülem" érzés. Mintha éles kis kavicsra feküdnél.

Van egy helix karikám is, ez sokkal jobban fájt amikor berakták és az első két hétben folyamatosan fájt. Ez azért van mert a porcnak idomulnia kell a karika ívéhez.

Ezen még poénkodtam is, mert olyan volt, mintha a madaram a fülembe csípett volna és nem eresztette volna soha el.

Ez egy hónapos ékszer és tudok rajta aludni de nagyon érzékeny.

Mondjuk én tápos vagyok ám. :S

Mindenki máshogy éli meg. Valaki jajveszékel azon, amit a másik meg sem érez.

2012. júl. 9. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!