Régi nyakláncok, karkötők sorsa?
Figyelt kérdés
Van elég sok olyan nyakláncom és karkötőm (bizsu), amit nem használok, mert nem illik semmi cuccomhoz, meg nem is viselném, de mivel ajándékba kaptam őket, nem lenne szívem elajándékozgatni, vagy eladni. Újra szeretném hasznosítani, mármint valami másnak szeretném használni őket. Adjatok légyszi valami ötletet (kép is lehet!) hogy mivé alakítsam őket, mert annak semmi értelme, hogy ott csücsülnek egy doboz alján! Köszönöm a segítséget! :)2012. júl. 8. 15:01
2/4 anonim válasza:
nekem pl voltak olyan medáljaim, amiket nyakláncként soha az életben nem vettem volna fel.
vettem gyűrűalapokat, és egyszerűen ráragasztottam. (a kis befűzős részt levágtam fogóval, és lecsiszoltam a helyét)
vaaagy ha gyöngyös karkötőid vannak, azokról le tudod szedni a gyöngyöket és újrafűzni, vagy akár karkötőt, fülbevalót csinálni belőle...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ez a gyűrűvé átalakítás dolog tetszik! :) De nem csak újabb ékszerré alakítást, hanem valami teljesen mássá alakítást is gondoltam. Ehhez is kérnék ötleteket! Köszi a további válaszolóknak is! :)
2012. júl. 8. 15:43
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!