A 3d műszempilla mennyire tartós?
Figyelt kérdés
Olyan lányok válaszát várom, akiknek volt/van, és tapasztalatból tudnak nekem válaszolni... Köszönöm :)2012. júl. 7. 13:45
2/14 A kérdező kommentje:
Neked annyi ideig volt fent?
2012. júl. 7. 13:49
3/14 anonim válasza:
Elég tartós. Kb. 3 hetente kell töltetni, ha azt szeretnéd, hogy mindig szép legyen. Én pl. kifejezetten szeretem, most a nyárra is rakattam. Kényelmes, nem kell ebben a melegben sminkelnem, ráadásul nagyon mutatós, ráadásul természetesnek hat.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. júl. 7. 13:51
5/14 anonim válasza:
Bocs a szóismétlésért! Mire teljesen kihullik valóban kb 1,5-2 hónap. De akkor már csúnya, hiányos. Tehát ha hosszú távra szeretnél szép hosszú pillákat 3-4 hetente érdemes töltetni.
6/14 A kérdező kommentje:
Semmi baj, köszi a választ. Szerintem akkor kipróbálom.. már elég régóta gondolkozok rajta, csak soha nem vettem rá magam az ára miatt. most sima műszempillám van, de már annyi pillámat kitépte, meg nem is annyira szép, hogy úgy gondoltam kipróbálom a 3D-t :)
2012. júl. 7. 14:00
7/14 anonim válasza:
Off: megkérdezhetem, hogy nagy átlagban mennyi az ára?
8/14 anonim válasza:
Ahova én járok (vidéken) kozmetikushoz ott 6400 Ft a felrakás, a töltés 3 hetente pedig 3400 Ft. Helyenként nagy eltérések lehetnek.
9/14 anonim válasza:
Tehát úgy átlagban az első felrakás 6-10 000 Ft között mozog, a töltés pedig 3000-6000 Ft között.
10/14 anonim válasza:
3hetente kell tölteni valóban és nagyon kell rá vigyázni!még véletlenül se dörzsöld meg a szemed mert akkor kipotyoghat egy két száll:Sja és ha nem elég sűrű a pillád lehet,hogy furán fog mutatni mert hát ez a saját pilládra ragagsztják szóval sűrűbb nem igazán lesz ezért is mondják,hogy természetes a htása,de mivel nekem elég kevés pillám van borzalmasan nézett ki szóval nekem nem vált be sajna:(jah és aki szeret tust ahsználni nem ajánlom mert a tus ráfolyhat a szempillára és összeragasztja és lemosni nem egy egyszerű feladat ha nem akarod h elkenődjön a smink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!