Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 9 éves vagyok hogy csináljak...

9 éves vagyok hogy csináljak magamnak szép körmöt? Adjatok ötleteket de gyorsan

Figyelt kérdés

2012. júl. 5. 14:19
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Na mivan erre nem írtok semmit?
2012. júl. 5. 14:52
 12/25 anonim ***** válasza:
én 14 vagyok,de még nem írtam. :) Figyelj tényleg nem nagyon kell körömlakk neked , én ennyi idősen se szoktam sokszor kifesteni ,mert elég felesleges és nagyon zavaró ,ha lepattog. Kilenc éves koromban egyszer a nagymamám kifestette kékre a körmömet,de az egyszeri alkalom volt. :)
2012. júl. 5. 15:10
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Növeszd meg jó hosszúra, utána reszeld le hegyesre, majd fesd ki valamilyen rikító színűre!

Ez illik a korodhoz.

2012. júl. 5. 15:13
 14/25 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez jó volt. :D

Szerintem is felesleges a te korodban a körömfestés.

2012. júl. 5. 15:19
 15/25 anonim ***** válasza:
Mivel MÁR 9 éves vagy ez simán neked való! [link]
2012. júl. 5. 15:31
 16/25 A kérdező kommentje:
Én nem a műkörömről beszéltem ne linkelgessetek ilyeneket:kössz
2012. júl. 5. 15:41
 17/25 anonim ***** válasza:

Nem értem minek kell túlreagálni egy ilyen egyszerű dolgot.Amúgy 9évesen nem 3.os az ember? Ma már az elsősök is máshogy gondolkodnak mint pár éve... érthető a felnőttek kiborulása.

M1. válaszolok hogy ne h megint hisztizz. Válassz egy szint és fesd be a körmöd.Az egyszínű körmök is ugyan olyan jók.Magadnak úgy sem tudnád sok gyakorlat nélkül mintásra megcsinálni úgy hogy mutasson is valamit.

2012. júl. 5. 16:07
 18/25 anonim ***** válasza:

Levágod, és befested áttetsző körömlakkal, az fénylik, pont elég neked.

De még el sem érted a két számjegyes korhatárt basszus! Mit fogsz csinálni 14 évesen?!

2012. júl. 5. 17:32
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit kell sírni... én 9 évese nyáron simán piros körmökkel mászkáltam,(mondjuk hozzáteszem, itthon) mert az olyan jó érzés volt akkor hogy húúú, ki van festve :D Ha nem akarod sima átlátszóval tehetsz esetleg körömmatricát rá, vagy valami halvány, pasztell színt. 14/L
2012. júl. 5. 17:47
 20/25 sweetsugar ***** válasza:
Reszeld formára,fesd ki halványrózsaszínű lakkal és rakjál rá vmilyen köröm matricát:)
2012. júl. 5. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!