A barátnöim közül mindenki sminkeli magát csak én nem és nekem jo ez igy nem is cikiznek miatta viszont már szekáltak néha hogy mér nem kenem ki...:S Otthon kikentem magam és szerinten nagyon jol is állt nekem és sokkal szebb voltam benne..:) De anya nem engedi hogy sminkeljem magam..Hány éves kortol normális hogy sminkelem magam?
Szerintem egy kis szempillaspirál, korrektor, HALVÁNY szeceruza, finom szemhéjpúder belefér ilyen korban :)
2012. júl. 4. 20:56
2/20 anonim válasza:
én is 13 vagyok és én tavaly kezdtem. Tavaly csak a felső szempillám.Most már alul és felül is festem. Nem kell agyon kenni magad de ha szebb akarsz lenni akkor használj szempillaspirált.
2012. júl. 4. 20:58
3/20 anonim válasza:
Jól teszi anyukád, hogy nem engedi hogy sminkeld magad. Szerintem olyan 16 éves kortól lenne normális, de akkor is csak minimális szinten!
2012. júl. 4. 20:59
4/20 Dávidmester13 válasza:
13 évesen miért akarod sminkelni magad ?
Ha jól érzed magad úgy smink nélkül is akkor miért akarod ennyire ? Mindenek első sorban magának kell megfelelnie és nem másoknak és én egyetértek anyukáddal hogy nem engedi ! Hidd el ráérsz még sminkelni magadat és én személy szerintem nem szeretem ha egy lány túlságosan is ki van sminkelve a természetes szépség a legjobb :D Szóval a lényeg hogy ráérsz és ne akarj túl gyorsan felnőni ... és ne hallgassa a b.nőidre majd nézd meg mi lesz belőlük ha már most itt tartanak ! és hagyjon hidegen az ha mások emiatt piszkálnak az a lényeg hogy magadnak megfelelj :D
Ha további tanácsra van szükséged akkor írj üzit :D
2012. júl. 4. 21:00
5/20 anonim válasza:
Attól, hogy mások beszólnak érte, nem kell. Majd akkor, ha te akarod.
Egyébként erről eszembe jutott egy újságcikk, amit a napokban olvastam egy 100 éves néniről, aki soha nem sminkelte magát, és sokkal szebb a bőre.
2012. júl. 4. 21:08
6/20 anonim válasza:
Én 14 vagyok, 1 éve sminkelem magam:) de csak korrektort és szempillaspirált használok.Szerintem ennyi neked is belefér:)
hányadik osztályba mész?
2012. júl. 4. 21:10
7/20 anonim válasza:
Én 14 vagyok, és nem sminkelem magam, büszke is vagyok rá. :) Szerencsére van egy bátyám, aki rögtön lerib@ncozott, ha néha kikentem magam. Persze azért kicsit túlreagálta, de örülök neki, hogy "megnevel".
2012. júl. 4. 21:35
8/20 sweetsugar válasza:
Ne mások miatt akarj sminkelni,hanem mert te szeretnél:)Amúgy simán belefér 13éves kortól,hogy sminkelj(én 12évesen kezdtem)szempillaspirál,pici púder,pirosító(ami inkább legyen halvány rózsaszín)egy kis halvány szemcerka a szempilláid tövébe,de ennyi bőven elég:)
2012. júl. 4. 21:54
9/20 anonim válasza:
Szerintem igenis sminkelheted magad! Én is 12 éves korom óta sminkelek, (semmi baja a bőrömnek) és imádom. Úgy gondolom , hogy egy igényes nő, lány sminkeli magát! Anyukád pedig nagyon rossz szülői taktikát folytat hiszen minél jobban tilt valamit annál jobban csak azt éri el hogy például a háta mögött csinálj dolgokat ami most lehet hogy csak annyi lesz hogyha kimész a lakásból akkor a suliban sminkeled ki magad, hogy ne lássa , de később nagyon sok esetben a fiúzással,cigivel,itallal,bulikkal folytatódhat a dolog, nyilván ezek komolyabb dolgok. Attól hogy valaki 13 évesen kifesti egy alap sminkkel magát ami: szemceruza,szemhéjtus,szempillaspirál (ha szeretnél kis halvány csillogós szemhéjpúder) és szájfény (ha pattanásaid,bőrhibáid vannak kis alapozó vagy korrektor, esetleg színezett hidratálókrém nem lesz sem ri*anc, sem pedig rossz. Csupán fiatalon csinos és igényes lesz , és később is. A halálom pont az amikor az utcán nulla sminkű,nulla frizura,nulla ízlés ronda ruhák cipőt, amolyan zoknis szandálos "nő".
2012. júl. 4. 22:42
10/20 anonim válasza:
15 éves vagyok és szempillaspirál kívül más nem jöhetett szóba és ez az arcomon is látszik. Szerintem ha nincsenek durva bőrhibáid a korrektort, illetve az alapozót felejtsd el, ettől lassabban gyógyul a pattanás.
Azt meg elég gyerekesnek tartom, hogy cikiznek emiatt a barátnőid...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!