Nagy orru lány vagyok és tanácsra van szükségem hogy, hogyan hordjam a hajamat, hogy ne az orromon legyen a hangsúly, és hogy sminkeljem magam hogy kihangsúlyozzam a szemeket?
A sminkkel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy bronzosítóval (matt bronzosítóval, ne csillámossal) tudsz ilyen kis korrekciókat végezni :) Amit nem akarsz kiemelni, arra a részre tegyél belőle és jól dolgozd el. Optikailag kisebbíti az orrot :)
Nekem pl csontos, és a kis kiálló részre szoktam tenni, és nem is látni már, csak ha valaki nagyon fürkészi.
nekem a fodrász a hosszú hajat tanácsolta, oldalt elválasztva. Én a szememet szoktam még erősen sminkelni, hogy inkább arra terelődjön a hangsúly. Nyáron mélyen dekoltált ruha, magassarkú cipő is eltereli a figyelmet.
Persze így is látszik, hogy mekkora az orrom, rémes.
Hát a legjobb, amit tudok mondani, hogy hordj szemüveget. Persze ha jó a látásod, akkor nem tökéletes ötlet, de na. :D
Nekem nincs nagy orrom, szemüveges vagyok, és így kb. mintha nem létezne orr az arcomon. xD
Igazából meg akárhogy sminkelsz, hordod a hajad, a nagy orr az nagy orr marad. Átverni nem tudsz senkit, de az a te részed, és attól leszel egyedi. :) Nem kell ezt olyan tragédiaként felfogni.
Frufru-t amúgy nem ajánlok, a legtöbb kifejezetten az orra irányítja a figyelmet amúgy.
Sminkben tényleg vannak ilyen kis trükközések, de ahhoz elég profin kell csinálni, hogy ne nézz ki hülyén. De google segít neked, angolul elég sok tippet találhatsz, gondolom németül is, vagy nem tudom milyen nyelven beszélsz. YT-on is sok videó van, nézz meg párat. aztán próbálkozz. :)
Szerintem sem gáz a nagy orr, fogadd el magad és hordd büszkén, mindegy mit csinálsz vele látszódni fog. Az pedig messziröl kiszúrható ha valaki szégyelli valamijét. Ilyen vagy és kész, akinek nem tetszik az elmehet a búsba. Ez nem kövérség vagy csapzott haj, ami ellen az ember tenni tud.
Ha sehogyan sem békülsz ki vele, akkor marad a mütét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!