Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fáj egy köldök...

Mennyire fáj egy köldök piercing? És mivel lehet teljesen leérzésteleníteni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fagyasztóspray. Fogalmam sincs hol lehet beszerezni, nekem azzal fújták le, de nem várták meg amíg hat tehát elájultam (Nem csak a fájdalomtól, hanem a cukrom miatt is). De van ahol injekcióban adják az érzéstelenítőt, úgy állítólag nem is érzed. De amúgy még úgy is ki lehetett bínri ahogy nekem csinálták.
2009. júl. 9. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

én cukorbeteg vagyok szóval miután szúrták és én felkeltem, vissza is borultam xD

én pécsen csináltattam szalonban, és nem is érzéstelenítették, így fájt valamennyire, de kibírható volt :)

2009. júl. 10. 08:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lassan 2 éve csinálták , ott nem fájt de láttam a tükörbe ahogy csurgott oldalt a vérem a pasi meg simán letörölte, az elég ilyesztő volt! aztán miután mentem haza a buszon ugy nézhettem ki mint akibeszart mert attól féltem kiszakad.Amugy aztán 1 évig szinte mindennap gennyedzett, de ma már észre sem veszem hogy van !
2009. júl. 10. 08:55
 4/7 anonim válasza:
100%
Nekem lidocain injekcióval injekcióztak körbe, és semmit sem éreztem belöle, amikor behelyezték.
2009. júl. 10. 09:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fagyasztó sprayal szúrták. Fűl szúrás még belefér otthon, steríl eszközökkel, de ha máshová akarsz piercinget akkor menj szalonba. Egyébként nekem nagyon nem fájt, nem is vérzett szinte.Van még több helyen is az arcomon de sztem a köldöknél fáj legkevésbé.
2009. júl. 10. 12:21
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem van ajak, nyelv és most már köldök piercingem :)

Én csináltam őket csak a nyelvemet nem. Eddig amit én csináltam magamnak egyiknek sem lett baja sőt amit másnak azzal sem volt baj:) Steris piercing szúró tűvel alkottam 3 jégakut olvasztottam fel a hasamon :) Így is éreztem egy kicsit de kibírható volt :) Most kenegetem Tetran kenőcsel mert csak az van most itthon nekem. Remélem hamar meg gyógyul :D

2009. júl. 11. 13:52
 7/7 anonim válasza:

amúgy jég kockával is lehet érzésteleníteni, mert a hidegtől nagyon jól elzsibbad... bár én ezt a fülemnél alkalmaztam.

A köldökömet most akarom csináni. Szerinted milyen tűvel szúrjam, és hol vegyek tűt?

2010. aug. 4. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!