A szemceruzától begyúladhat a szemem?
Figyelt kérdés
Most kezdek el használni szemceruzát és tudni szeretném, hogy vannak- e hátrányai és ha igen, akkor mik azok.2012. júl. 2. 20:30
1/6 anonim válasza:
Igen..van olyan amitől begyulladhat..nagyon meg kell választani hogy milyen termékeket választasz.Én smink cuccokat csakis Oriflame-től rendelek,mert maximálisan megbízom benne és még egyszer sem volt bajom tőle :) Csakis ajánlani tudom..ha érdekel,akkor írj üzit,az Oriflame-nél vagyok szépségtanácsadónő..tudok ajánlani,nagyon jó szemceruzát..aminek semmilyen káros hatása sincs!:))
2/6 anonim válasza:
begyulladhat. estére mindig kötelezően mosd le, és ne add kölcsön senkinek.:)
3/6 anonim válasza:
Csak ha elötte meg gyújtod a ceruzát!
4/6 anonim válasza:
ha nem 100 éves, akkor nem lesz tőle bajod, nem a szemedbe kened! Nekem az olcsó miss sportytól sem lett bajom, de azért 2-3 évente selejtezd le őket és ne a napon tárold őket.
5/6 anonim válasza:
Hát én évek óta ilyen fodrászkellékesben kapható (tehát nem valami minőségi) cuccokkal sminkelek, azoktól nem volt bajom. Viszont voltam olyan hülye, hogy vettem egyszer egy kínaiban szemhéjpúdert (mert baromi jó volt a színe) és attól eléggé begyulladt tőle a szemem... De egyénfüggő is, ki hogy viseli ezeket. Elég kicsi az esélye, hogy bármi bajod is legyen, még ha bele is megy a szemedbe. (Nekem ment már bele tus, szemceruza is, nem gyulladt be. :D)
6/6 anonim válasza:
HÁT A LEGGYAKORIBB AZ HOGY UTÁNA ELKEZDESZ PISLOGNI.
EZ AZT JELENTI HOGY JOBB LENNE HA KEVESEBBET HASZNÁLNÁD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!