Mitol faj? Mikor mulik el a fajdalom? Begyuladhat?
Figyelt kérdés
2 napja tetettem orr piercinget. ma csereltem ki rendes piercingre mert lovetve volt es nagy volt a fulbevalo amit betettek. mig a fulcsi volt benne kicsit se fajt. miutan betettem a piercinget elkezdet fajni. mar elmult 3 ora de meg midnig faj2010. jún. 17. 22:31
1/5 anonim válasza:
begyulladhat. szerintem menj el ahhoz, akinél csináltattad és kérj tőle tanácsot.
2/5 anonim válasza:
Ezért nem kellett volna lövetned talán... Én 1 hete csináltattam, de eszembe sem jutna kicserélni, nem hogy 2 nap után... Szerintem szépen felsértetted, most pedig begyulladt. Legalább orvosi fémet tettél bele?
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy amputálni kell az orrodat! Ha jobban begyullad, akkor a fejedet is!!! Minél előbb menj vissza, ahol betették és kérj segítséget!!!
(amúgy... fémérzékenység, vagy ilyesmi fenn állhat? Vagy ha "csak" begyulladt, azzal is tudnak valamit kezdeni... különféle kenceficék, miegymás...)
4/5 anonim válasza:
fájni is fog
nekem is be volt gyulladva , nyugi elmúlik
5/5 anonim válasza:
am nem kellet vegyél semmi sprayt vagy valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!