Amikor ezt a piercinget szúrják, nagyon fájhat? Jobban, mint egy fülbevaló szúrás?
2012. jún. 29. 00:17
1/5 anonim válasza:
oda minek szerintem csak zavaró... am.meg használnak érzéstelenítő spary-t
2/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon fájhat, látszik is a seb körülötte. A sima fülbevalónál nincs seb, arra nem adnak fájdalomcsillapítót, még sem fáj egyáltalán (én az egyik fülemnél még csak nem is éreztem).
3/5 anonim válasza:
szerintem nem lehet vészes, csak rossz helyen van, és könnyen ki lehet szakítani. én feleslegesnek tartom kézbe..
4/5 anonim válasza:
Nem valami jó ötlet, ilyen helyeken általában nem maradandó, egy idő után kilökődik, nem egy életre szól. Biztos vagyok benne, hogy fáj, gondolj csak bele, milyen érzékeny az ember keze, tele van idegekkel.
5/5 anonim válasza:
Ilyet sokan maguknak szoktak szúrni, mivel kábé egyáltalán nem fáj ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!