45 centis hajhosszabbító meddig ér kb? Ha van valakinek esetleg rakna fel képet vele és nélküle? Nem tudom hány centiset rendeljek.
oh köszönöm a választ!
Én alacsonyabb vagyok és azt szeretném hogy pont a mellem alá érjen, derékig már túl hosszú lenne, nagyon kicsinek néznék ki úgy.
Meg anno mell alá ért a hajam, de a sok szőkítés megölte...:S
akkor mell alá fog érni!!!:) viszont a keratinos megoldást javaslom, hogy hanyagold...nekem a fél hajamat letörte...pedig rengeteg volt...a varrás egész jo...de nekem a csatos jött be a legjobban...max öt perc alatt feldobom...nem kell pothajjal együtt mosnom a hajam....és hát egyáltalán nem roncsolja a hajat!!!:)és tart..nem esik ki!!!!:)
23L
csatosat szeretnék :)
barátnőm anyujának volt már keratinos is - tönkrevágta a haját
meg varrott is - az azt mondta rohadt idegesítő hogy a tarkójánál van vmi fonat
meg a csatossal meg tudom csinálni hogy egyik nap rövidebb másik nap hosszabb a hajam :D
lehet vágatok is vmi vállig érő Victoria Beckhames vagy bubis szigorú hajat, aztán ha lazábbra akarom venni a figurát akkor meg beteszem a póthajat :D
nagyon jo megoldás!:) nekem már volt mindhárom...és a csatost tudom a legjobban ajánlani..ahhoz nem kell fodrász és teljesen eleillik a hajamba...könnyü a kezelése:) kényelmes...nem kell benne aludni, hajat mosni, szerencsétlenkedni...leveszed, felrakod, átfésülöd, formázod...:) és meg se érzed, hogy a fejeden van
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!