Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A szakáll mindig olyan szinű...

A szakáll mindig olyan szinű mint a haj?

Figyelt kérdés
barna a hajam...DE egyszer láttam égy szőke pasit,neki FEKETE volt! Nekem majd barna lesz ugye?
2009. júl. 7. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Az egyáltanlán nem biztos: egy ismerösömnem egész sötétbarna volt a haja (majdnem fekete), a bajusza világosszöke, a szakálla meg rézvörös. Szegény egyszer akart szkáll-bajuszt növeszteni, de borzasztóan nézett ki, le kellet vágnia.

De több mindenki van, akinem más szinü a haja és az arcszörzete.

Hogy neked milyen lesz, azt senki sem tudja megmondani.

2009. júl. 7. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogy a fanszőrzet színe és a szakáll színe az esetek többségében megegyeznek.
2009. júl. 7. 16:29
 3/7 A kérdező kommentje:
8/
2009. júl. 7. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:
a báttyámnak sötét barna, szinte már fekete a haja.. De a szakálla meg a bajusza ilyen fura mert barna, de világosabb mint a haja, ráadásul a napon van egy ilyen erős rezes hatása..xD Nagyon muris..xD De pl. barátomnak ugyan olyan színű mint a haja..
2009. júl. 7. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
A barátomnak barna haja van, és vöröses a szakálla :D Jól néz ki. Meg olyan aranyos :-) :D
2009. júl. 7. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én barátomnak barna a haja, a szakálla vöröses, és az alsó ajka alatti vékony szőrcsík pedig nagyon világos szőke...:D Szerintem nagyon édesen néz ki, neki nem áll hülyén. A fanszőrzete viszont sötétbarna, sötétebb, mint a haja... Szóval neki mindenféle színű szőre van :D Ergo egyáltalán nem biztos, hogy neked szabályosan barna hajhoz barna szakállad lesz, van ilyen is.
2009. júl. 8. 08:54
 7/7 anonim ***** válasza:
A hittantanáromnak régen (nem móemlékszem már hogy most milyen) vörös szakálla+bajsza és sötét barna haja volt. Lehet hogy menünek tartotta (kicsit fura volt) és festett volt, de nem lehet igazi.
2020. máj. 23. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!