Csajok! Formára nyírt szakáll, bajusz?
a borosta kell!!!!:) anélkül nem jó,de persze nem csak az ami megfog egy pasiban:)
ilyen még elmegy,sőt még ez is tetszik(persze ha jól áll a viselőjének;)) [link]
aham bejön! de csak ha borostás ,nem pedig csubakkás mert az már nagyon hosszú és hobós külsőt ad.
csak bajusz nem tetszik öreges,és a hosszú kecskeszakáll is csúnya illetve ha nagyon vékony akkor úgy néz ki mint a lányoknak a ....érted :).
Igazából amíg bajusz nincs, nekem mindegy... Nem tudom miért, de a bajusztól a hideg ráz.
22L
Szerintem ennke a kérdésnak addig van értelme, amig elvi sikon mozog, ugyanis ha valakit megismersz valamiféle arcszörzettel, akkor vagy annyira nem teszik, hogy nem is kezdesz vele, vagy elvislehetö számodra, és akkor meg nem szólhatsz bele, ha megtartja továbbra is.
Egyébként tapasztalatom szerint a második esetben annyira megszokott lesz, hogy az elözö válasz ilyesmi lenne: "igaz ugyan, hogy a bajusztól általában kiráz a hideg, DE a barátomnál érdekes módon nem zavar."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!