Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok! Formára nyírt szakáll,...

Csajok! Formára nyírt szakáll, bajusz?

Figyelt kérdés
Természetes, formára nyírt, csupasz, vagy borosta?
2011. júl. 15. 19:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy simára borotvált, vagy a természeteshez közeli gondozott és formára igazitott - a nagyon "mü"formára nyirtak meg a borosta szerntem undoritó.
2011. júl. 15. 19:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a borosta szexi. Nekem mostanában a Serj Tankian-os bajusz szakáll kombó jön be, kicsit elvetemült. :D
2011. júl. 15. 19:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Van benn valami XD
2011. júl. 15. 19:44
 4/11 anonim ***** válasza:

a borosta kell!!!!:) anélkül nem jó,de persze nem csak az ami megfog egy pasiban:)

ilyen még elmegy,sőt még ez is tetszik(persze ha jól áll a viselőjének;)) [link]

2011. júl. 15. 21:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

aham bejön! de csak ha borostás ,nem pedig csubakkás mert az már nagyon hosszú és hobós külsőt ad.

csak bajusz nem tetszik öreges,és a hosszú kecskeszakáll is csúnya illetve ha nagyon vékony akkor úgy néz ki mint a lányoknak a ....érted :).

2011. júl. 15. 22:02
 6/11 anonim ***** válasza:
csupasz
2011. júl. 15. 22:21
 7/11 anonim ***** válasza:
borosta
2011. júl. 15. 23:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Igazából amíg bajusz nincs, nekem mindegy... Nem tudom miért, de a bajusztól a hideg ráz.

22L

2011. júl. 17. 01:23
 9/11 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk a pasi ragaszkodik hozzá? De te nagyon szereted őt? Akkor sem hagyhatja meg?
2011. júl. 17. 01:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ennke a kérdésnak addig van értelme, amig elvi sikon mozog, ugyanis ha valakit megismersz valamiféle arcszörzettel, akkor vagy annyira nem teszik, hogy nem is kezdesz vele, vagy elvislehetö számodra, és akkor meg nem szólhatsz bele, ha megtartja továbbra is.

Egyébként tapasztalatom szerint a második esetben annyira megszokott lesz, hogy az elözö válasz ilyesmi lenne: "igaz ugyan, hogy a bajusztól általában kiráz a hideg, DE a barátomnál érdekes módon nem zavar."

2011. júl. 17. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!