Lehetséges az azonnali fültágítás (kb 3mm) piercingesnél? Vagy először mindenképp sima füllyukasztás kell, majd apránkénti tágítás?
igen lehetséges azonnali tágítás miután kilyukasztották a füledet.
két féle lehetőség van ilyenkor: szikés és kúpos tágítás.
a szikés tágítással akár 15mm is létrehozható egy alkalommal, ez a kúposra is igaz, ám igen fájdalmas, mivel a szikével felvágják a fület és úgy helyezik bele a tágítót.
a kúposnál más a helyzet: ott a kilyukasztott lyukat kezdik el kisebb, nagyobb kúppal tágítani, amik egymásba illeszthetőek. fültágító zselével bekenik és végigtolják a fülön. ez addig csinálják egyre nagyobb és nagyobb kúpokkal, míg el nem érik a kívánt méretet.
alkalmanként a szalonokban általában 5ezer ft kérnek a tágításért.
én az otthoni tágítást ajánlom, mert azt te "irányítod", te érzed mikor jött el az idő, hogy nagyobb tárgyra cserélheted a füledben lévőt.
én testápolóval helyettesítettem a tágító zselét. kisebb piercingekkel, tágítócsigákkal tágítottam a fülemet.
neten számtalan oldal foglalkozik az otthoni tágítással:
annyit még a szikés módszerhez: az nem húzódik össze. ez az egyik hátránya. előnye csak annyi, hogy gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!