Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen natúr sminket tudtok?...

Milyen natúr sminket tudtok? Adnátok valami jó tippet?

Figyelt kérdés
A szemhélyam elég sötét... :S Barna a hajam és a szemem is.
2009. júl. 6. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szemceruza vagy spirál + púder.. egyébként szerencsés vagy mert a barna szemedhez minden szín illik:) amilyen színű felsőt viselsz, nyugodtan használhatsz olyan színű szemhéjpúdert.
2009. júl. 6. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

vmi barackos árnyalatú szemhéjfesték, esetleg barna szemcerka, egykis spirál, csak ne olyan volume xxl-eseket :D

kis púder, meg arcpír,decsak módjával, mer natúrnak kell lennie :D

2009. júl. 6. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is eleg sotet a szemhejam. En ugy szoktam, hogy teszek ra egy kis alapozot vagy korrektort, eppen mi akad a kezembe. Es ezzel kicsit kivilagositom, de ugy hogy ne usson el az arcom tobbi reszetol. A szemhejpuder is jobban megall igy rajta es nem csomosodik ossze a redokben.

Ha nagyon szolidat csinalok akkor vagy homokszinut vagy aranyat vagy barackos esetleg koralos arnyalatot teszekattol fuggoen, hogy milyen szinu ruha van rajtam.

A kulso szemzugba egy kis nem tul sotet inkabb kozepbarnat, a belsobe meg valami vilagosat rozsaszinest vagy barackosat vagy esetleg feheret es osszemosom a tobbi szinnel a szemhejamon.

Remelem tudtam segiteni!

2009. júl. 7. 11:21
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket :))
2009. júl. 7. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
barna szemceruza+spirál, szemhélyadra meg a barna szín összes árnyalata,meg a drappok de szerintem a sötéteket hanyagold.
2009. júl. 8. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!