Vajon ezek az ékszerek valódiak?
Két felhasználó termékeire lennék kíváncsi
Példaként bemásoltam egy-egy terméket mindkét eladótól.
1.
Ennek az eladónak nagyon szépen kidolgozott és talán egyedi termékei vannak.
2.
Ennek viszont feltűnően olcsó.
Jujj, ez a virágos nagyon-nagyon gyönyörű!! Ha lenne annyim, megvenném (vagy megvetetném :) magamnak, nem olyan drága, persze csak ha igazi. De neten vásárolni elég rizikós.
Azt nem tudod megcsinálni, hogy megrendeled és kibontod, megnézed és ha nem eredeti visszaküldöd és nem írod alá az átvételi lapot? Ha mondjuk hamisítvány, odadörzsölöd valahova, lehet hogy jön a színe. Jobb ötletem nincs, gondolom egy ékszerész jobban meg tudná vizsgálni.
Nem, nem vettem meg.
Nem is szándékoztam, bár tényleg vannak olyan cuccai, amik nagyon tetszenek.
Ez a virágos amúgy állandó terméke, tehát van vagy lesz még belőle, ha meg akarod venni.
Én szívesen megvenném, de netről még soha nem rendeltem és elég necces. Ruhánál is ez van, nem biztos hogy jó lesz..
Annyit lehet csinálni, hogy kinézel magadnak itt valamit, és utána az ékszerboltokban hasonlókat keresel. Csináltatni nem érdemes, már a megmunkálás is több tízezer. Ékszerboltban legalább nem ejthetnek át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!