Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyiért csinálják meg?

Mennyiért csinálják meg?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nagyon szeretem a bizsu fülbevalókat, de sajnaos nem bírja a fülem, csak az aranyat! Arra gondoltam hogy veszek bizsut és a kapcsos részét megcsináltatom aranyra. Kb mennyiért csinálják meg? Csináltatot már ilyet vki?

Előre is köszi! :)

2009. júl. 6. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Vegyél nikkel mentes ékszereket, az nem fog kiverni. Én sem bírom a bizsukat, de mióta nikkel mentes fülbevalóm van, semmi baja a füleimnek. :)
2009. júl. 6. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem elég, ha átlátszó körömlakkal időnként átkened azt a részét. Ismerőseim is így csinálják.
2009. júl. 6. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Fogalmam sincs mennyiért csinálják ,de az előttem szólóvan teljesen egyetértek. Én fülem sem bírja a bizsut, de van rengeteg és imádom őket. Körömlakkal--átlátszó! szerintem a legjobb, vagy épp amilyen a fülbevaló- belakkozott. a Sokszori használattal biztosan kopik de semeddig se tart havonta lekenni pl. :) sok sikert! nekem bevált
2009. júl. 6. 17:17
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! :) A héten szeretnék venni, mert eddig még nem volt bizsu fülbevalóm. Csak arany, de abból meg ki tud többfélét venni... =(

Megpróbálom, hogy belakkozom, remélem bírni fogom!

Köszi mégegyszer!

2009. júl. 6. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:
71%

Azt hittem már megvannak. Akkor olyan vegyél, ami nikkel mentes.

Olyasmi van ráírva, hogy antiallergy meg nickel free és hasonlók.

Ezeket valószínáleg bírni fogja a füled lakkozás nélkül is. De sokszor rossz csomagolásba teszik és igazából nem is nikkel mentes sajnos. De a körömlakk hatásos megoldás.

2009. júl. 6. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

amúgy majd hosszabb idő eltelte után kipróbálhatod h nem e nőtted ezt ki, mert én spec kinőttem. nemtudtam bizsut hordani, mert begyulladt, és beteg is lettem tőle, lázas, meg stb.

de mostanra ezt teljesen kinőttem, már semmi bajom tőlük.

2009. júl. 6. 17:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma vettem bizsut, bekentem körömlakkal, kíváncsi vagyok mi lesz! Remélem bírni fogom! :S
2009. júl. 9. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!