Hány éves korodtól sminkeled magad és hány éves vagy most?
Figyelt kérdés
hülye kérdés de tudni akarnám :$
12/L
2009. júl. 6. 13:58
11/20 anonim válasza:
14 és most 18 vagyok, bár egyre kevesebbet sminkelem magam,régen smink nélkül nem mentem ki az utcára:) manapság már az a ritkább mikor kivagyok sminkelve.
12/20 anonim válasza:
kb. 15 éves koromtól, 19 vagyok
13/20 anonim válasza:
18 vagyok, nem sminkelem magam, és nem is tervezem, hogy fogom. Csak korrektor, de az mindig, mert ronda a bőröm sajnos.
14/20 anonim válasza:
6.-7.ben csak akkor amikor buliba mentem, suliba nem. most 16 vagyok és suliba szoktam,meg ha megyek valahova. itthon nemszoktam :)
15/20 anonim válasza:
18 :D úgyhogy még csak pár hónapja :D
17/20 anonim válasza:
16 évesen már rendszeresen, néha túl sokat is, ma már okosabb vagyok, de smink még megy (26)988
18/20 anonim válasza:
13-14 éves koromban próbálkoztam a sminkeléssel, mint abban a korban mindenki. Ma nem sminkelek, 24 vagyok.
19/20 anonim válasza:
13 vagyok és nem szoktam (nem is tervezem), nem úgy, mint az osztálytársaim zöme.
20/20 anonim válasza:
hát én 11 éves korom óta sminkelem magam és most 14 vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!