Hány éves korodtól sminkeled magad és hány éves vagy most?
hülye kérdés de tudni akarnám :$
12/L
16 éves korom óta sminkelek, bár 16 évesen a smink nekem aztjelentette h szemceruza :D
18 éves koromtól kezdtem komolyabban sminkelni, ceruza, alapozó, szemhéjfesték, spirál, néha pirosító meg rúzs ha buli volt. most 24 vagyok, és csak ceruzát, meg szempilla spirált használok :D
14 éves múltam mikor kaptam egy szemceruzát. Meg halvány rózsaszínre lakkozhattam a körmöm. Nekünk a suliban 9.-ig nem lehetett sminkben beülni az órára, mert a tanár vitt a kémia szertárba és lemosta rólunk a körömlakkot is.
15 évesen kaptam smink készletet (pirosító, rúzs, szemhélypúder), de úgy igazán csak 16 éves koromtól festettem magam.
Most 20 vagyok.
Kb. általános suli 6-7-ben kezdtem DE akkor csak ritkán ha pl. sulibuli volt. Olyan félévente...
Rendszeresen még most sem sminkelek, mert ha itthon vagyok csak simán arckrém, szemránckrém és ennyi. Sminket csak ha jön valaki vagy ha megyek valahová, de persze akkor aztán olyat csinálok, amit megbámulnak az emberek :)))
19 vagyok.
17-18 éves kor előtt nem tanácsos sminkelni, mert akkor még nagyon változékony az arcbőr. Ezt egy sminkes/kozmetikus mondta nekem.
12-13 évesen rámjött a sminkelési mánia, szájfényt, szemhéjfestéket meg mindent magamra kentem. Most már csak spirált meg szemceruzát hasznáok, és a kritikusabb napokon alapozót.
17,5 éves vagyok.
15 :O :D eddig nem engedte anyukám ..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!