Szerintetek egy 16 éves lány sminkelhet így?
Figyelt kérdés
Szeptemberben leszek 17:D Átalában ezekhez hasonlóan szoktam sminkelni, hétköznapokon is:
Jó ez még, vagy már túl sok lenne? Köszi:))
2012. jún. 20. 11:09
1/9 anonim válasza:
Attól függ, smink nélkül hogy nézel ki. Lehet, hogy nincs is rá szükséged egyáltalán. A legszebb a természetes szépség! :)
2/9 anonim válasza:
Szerintem a 3-as szörnyű. Az 1-es sem valami jó. A 2-es a legjobb.
3/9 anonim válasza:
Nekem az első nagyon bejön, de minden napra kicsit sok(k) ez a smink. :D De amúgy engem nem zavarna! Szép.
5/9 anonim válasza:
Szintén szeptemberben leszek 17, és én is hasonlóan sminkelek általában :). Szerintem nem sok, és még soha senki nem szólt azért, hogy sok lenne.
6/9 anonim válasza:
7/9 sweetsugar válasza:
Szerintem is elfogadható,az első kettő nagyon tetszik,mondjuk én az elsőt inkább csak bulizásra használnám:)
8/9 anonim válasza:
az első szép, de a többi nem
amúgy ha ki akarod emelni a szemed elég kihúzni fekete szemceruzával meg egy kis szempillaspirál
9/9 anonim válasza:
a második szép, de lehetne picit vékonyabb a vonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!