Szerintetek baj? Szeretnék pár raszta tincset alulra. Lány vagyok.
Figyelt kérdés
Csak max 5-ot és vékonyat :D :)2012. jún. 15. 14:42
1/5 anonim válasza:
a fiúk 60%-a szerint undorító 30%-a szerint tetszetős, de a barátnőjüknek ne legyen olyan, és csak 10%-juknak tetszik. Ha már rasztát akarsz akkor az egészet csináltasd meg, ne csak pár tincset, mert az eléggé igénytelenségre vall.
2/5 anonim válasza:
Elég undorító, így úgy nézne ki mintha nem ápolnád a hajad és összecsomósodna, de az is elég undorító ha az egész olyan eléggé kiment már a divatból .
3/5 anonim válasza:
Ahogy már írták. Vagy az egészet vagy semennyit, különben igénytelen hatást kelt.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem baj és nem kelt igénytelen hatást, de ha megcsinálod akkor vigyázz,hogy a "rendes" hajad ne nőjjön bele a rasztákba, mert az úgy már tényleg csúnya lenne :)
5/5 anonim válasza:
Hát én legszívesebben lebeszélnélek róla. A raszta ugyanolyan macerás és drága mint amennyire undorító, szerinem egyáltalán nem való lányhoz mert az első dolog ami az ember eszébe jut róla hogy összefilcesedett és igénytelen. Egyáltalán nem nőies, egy raszta hajhoz nem öltözhetsz csinosan és elegánsan mert az nagyon hülyén veszi ki magát. Pluszban fura a szaga és ha megunod a végén és kibontatnád, olyan állaga lesz utána mint a seprű. csak rosszat tudok róla mondani. (Férfiaknak ezzel szemben szerintem nagyon menőn áll)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!