Milyen szempillaspirált (márkát) ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Most azt nem nézem, h milyen drága..nektek melyik az a mi bevált...?2012. jún. 17. 20:58
1/10 A kérdező kommentje:
amikor veszek egyet mire figyeljek?? :)
2012. jún. 17. 20:59
2/10 anonim válasza:
bourjois volume clubbing
nekem ilyen drogériás maybelline,astor,loreál,max factor egyáltalán nem vált be,semmi hűha hatás..
ezt douglasba vettem azóta se veszek mást:)
3/10 anonim válasza:
nekem az astor nagyon bevált,egy kék vízálló,de jelenleg mac-et használok.
4/10 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm a válaszokat! :) és vajon egy max faktor hamisítvány milyen lehet*.*? :D
2012. jún. 17. 21:19
5/10 anonim válasza:
Bobbi Brown Extreme Party..nagyon jóó! mindenkinek ezt reklámozom :)) hosszabbít,de főleg dúsít, fél évig kitart..csak elég drága..olyan 6000 körül van sajnos
6/10 anonim válasza:
clinique. ilyen fehér csomagolás és zöld a spirál része. nagyon szeretem, eddig ez vált be legjobban
7/10 anonim válasza:
előző vagyok, elfelejtettem irni hogy 5000 Ft-ba kerül
8/10 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm :)
2012. jún. 18. 12:31
9/10 sweetsugar válasza:
Én Maybelline-ket használok,bevállt az összes:)
10/10 anonim válasza:
maybelline one by one orok best maradt nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!