Mi van az Fm-grouppal?

Figyelt kérdés
Parfümöket forgalmazó cégről van szó, de se weboldal, se mail, se telefon. Abszolút nem elérhetők, így azt sem tudom, mikor, hogyan lehet tőlük majd rendelni, ha lehet még egyáltalán.

2012. jún. 17. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
hm... ez jó kérdés.. és tényleg. eladó a domain is. én régen benne voltam, de már nincs velük kapcsolatom. Viszont lehet, hogy rá tudok kérdezni régi ismerősnél.
2012. jún. 17. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kivonultak az országból. A központi honlap még él, de nem jelzi rajta mo-ot.

[link]

2012. jún. 17. 15:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, az az érdekes, hogy küldtek egy mailt kb. 1 hónapja, hogy raktárkészlet kiárusítás, megaakció, stb, mert hogy állítólag nem akarják átvinni az új helyre.

Máj. 31-ig volt az akció.

Csak nekem az a furi, hogy egy ekkora cég nem csinál olyat, hogy nincs még kész az új, a régit felszámolja, és semmilyen formában nem lehet utolérni őket, azt se tudjuk, hogy rendeljünk, mikor lehet majd újra rendelni, még egy mailt se írtak. Vagy legalább postai levelet. Nem értem.

2012. jún. 17. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem zár be az üzlet! Tulajváltás van, nem részletezem miért, de nem is tudok mindent. Most átmenetileg nincs semmi, amíg zajlik ez a váltás meg szervezés. Ha esetleg van ismerősötök, aki szomszédos országból vagy Lengyelo-ból tud hozni, gondolom akkor simán hozhat. De egyelőre magyarországi részen áll. Üdv
2012. jún. 18. 23:25
 5/5 anonim válasza:
Azóta ismét kinyitott a raktár, még nem mindennap vannak nyitva, de van minden termék, regisztráció, működő rendszer stb. A promóciók nagyjából meg fognak egyezni a lengyelekével. Végre. Az eladási árak nem változnak.
2012. aug. 12. 12:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!