A helix piercing mennyire vészes?
Figyelt kérdés
nagyon szeretnék egyet csináltatni, de picit félek tőle. mennyire fáj mondjuk egy normál fülbelövéshez képest? érzéstelenítenek előtte? lövetni vagy szúratni szokták?2012. jún. 16. 18:22
1/6 anonim válasza:
A normálhoz képest jobban fáj de ki lehet bírni olyan kb vérvétel nekem szúrták és nem érzéstelenítenek előtte max jegelnek de nekem nem csinálták :DD sok sikert hozzá nekem épp most van begyulladva.
2/6 anonim válasza:
Semmiképpen ne lövesd! barátnőmnek lőtték és még fél év múlva is gyulladt volt neki: nekem szúrták és egyszer sem gyulladt be. A fájdalom minimális és gyorsan dolgoznak. Az ékszer behelyezése kellemetlenebb mint a szúrás de kibírható.
3/6 anonim válasza:
én lövettem és semmi bajom nem lett. van, akinek a szúrástól is begyullad szóval... :) nem lehet előre tudni. én egy kozmetikussal lövettem, az első 5 percben kicsit fájt, utána semmi. :)) én nem éreztem különbséget a cimpába -és a porcba lövés között. egyénfüggő, lehet hogy neked picit jobban fog fájni, de kibírható, nyugi. :)
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) pesten nem tudnátok esetleg megbízható helyet mondani?
2012. jún. 17. 23:36
5/6 Gini1346 válasza:
Szia :) Én lövettem, de nem fájt, és semmi bajom vele...Ha pesten akarsz megbízható helyet én a Westend pc és tatoo üzletet ajánlom! Ngayon értik a dolgukat :) L/15
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, mások is ezt a helyet ajánlották úgyhogy megyek jövő héten..:)
2012. júl. 5. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!