Milyen tapasztalaitok vannak a helix piercing-ről?
nekem van egy Helixem,egyáltalán nem fájt. Lőtték, nem szúrták és hamar meggyógyult. 1 hét után már egyáltalán nem is fájt és tudtam rajta aludni is. nagyon szeretem.:) Én gyulladás csökkentő kenőcsöt kentem rá, hogy ne legyen baja meg forgattam. Az első egy hétben érzékeny volt meg enyhén piros de utána semmi sem látszott rajta.:) ha teljesen begyógyul utána ki is veheted és cserélheted. Hamar be forr. Viszont inkább szúrasd, az nem roncsolja annyira a porcot!
14L
Nekem is van Helixem. Lövettem! Igazából, nem fájt csak kellemetlen volt! Mintha fejbevágtak volna egy medicin lasztival! Meg utánna lüktetett! Annyiban megszívtam, h kint az utcán orkán erejű szél volt, ami süvített a fülem mellett és majdnem be@artam úgy fájt :)
Én nem kenegettem semmivel! 6 hétig benne volt az amit belelőttek, majd utánna kicseréltem! Két hónapig nem tudtam azon az oldalon aludni! De szerintem megéri! Nagyon szeretem! :) Csak ajánlani tudom MINDENKINEK! :) L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!