Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért fájdalmas az orrpiercing...

Miért fájdalmas az orrpiercingcsere?

Figyelt kérdés
már lassan 2 éve csináltattam, egy egyenes szárú bogyós pc van benne. le akartam cserélni, de mikor a végén a bogyót akartam kibújtatni annyira fájt, hogy megkönnyeztem, egyébként soha sem fáj, nincs váladék, nincs gyulladás. mitől lehet, mit tehetek ellene?
2009. júl. 3. 00:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért fájt,mert a vége bogyós,ez ilyen egyszerű,de most komolyan!

Gondolj csak bele:Ami benne van az orrodban az egyenes szára az jóval vékonyabb,mint a vége,a bogyós és amikor ki akarod venni,akkor egy nagyobb dolgot kell egy kisebb lyukon áthúznod és azért fáj!

Ha nem akarod,hogy fájjon,akkor használj másmilyen pc-et,pl L alakút!

Sok sikert!

Üdv!

2009. júl. 3. 10:43
 2/2 A kérdező kommentje:
koszi! igen, gondoltam, hogy ez, csakhát én azthittem hogy sokkal rugalmasabb, és hogy bajt jelent a fájdalom. megnyugtattál. :)
2009. júl. 3. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!