Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mik a legjobb minőségű sminkek?

Mik a legjobb minőségű sminkek?

Figyelt kérdés
Olyan sminket keresek, ami jó minőségű, kifizethető és kapható a boltokban.
2012. jún. 8. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
a loreál, maxfactor és a maybelline a legjobb. 2-4000 között mozog, attól függ, hogy mit veszel. mondjuk ezek közül legolcsóbb a maybelline. használok még mac és chanel cuccokat is, hidd el, megéri ezekbe is befekteteni, főleg alapozóba...
2012. jún. 8. 12:10
 2/7 Nesi81 ***** válasza:
Nos, ez a te pénztárcádtól függ. Például ott a Mac, nagyon jó , és van aki megengedheti. Itt találsz minden fajtát: [link]
2012. jún. 8. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Drogériásból én a Max Factort szeretem. Most is ilyen az alapozóm, púderem, szempillaspirálom. Mondjuk ez sem olyan olcsó. Szemhéjpúderből például Essence-et használok, ezeket szeretem legjobban, nekem tartósak, jól pigmentáltak és nem mellesleg tök olcsók.
2012. jún. 8. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Szempillaspirálból Essence-t használok,a korrektorom meg a tényleg tök olcsó kategória(1Euros boltban vettem, 290ft volt, de tök jó.)
2012. jún. 12. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is a Make Up Plázában vásárolok főleg szemfestékeket és ecseteket. A Sleek-nek szerintem nincs párja és aki egyszer kipróbálja az nem fogja azt mondani az Essence-re, hogy tartós és nagyon jó. Ráadásul ha grammra és egyéb tényezőkre kiszámoljuk, akkor a Sleek nagyon-nagyon olcsó pedig első osztályú termék, mivel sminkesek és mostmár egyre több sminkversenyen is ezt használják.
2012. jún. 16. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
A legjobbak nem sorrendben: YSL, Estee Lauder, SLEEK, Coastal Scents, MAC, Shu Uemura, pigmentek közül én csak Barry M-et használok, SLEEK-et és MAC-et (eredetit!)
2012. jún. 16. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
MAC, Sleek, Bourjois, Bobbi Brown, YSL, Estee L
2012. jún. 17. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!