Hol érdemes fület lövetnem?
Vagy egyáltalán lövetnem, vagy lyukasztanom?
Az a helyzet hogy 22 éves lány vagyok, de még soha nem volt fülbevalóm, nem is volt soha lyuk a fülemen. Így 22 éves fejjel döntöttem el hogy szeretnék fülbevalót, először csak a "hagyományos" helyre, le a fülcimpámba.
Igazából semmit nem tudok a dologról, ide lövetni kéne, vagy lyukasztani, és hol érdemes csinálni? Hirdetik mindenféle helyen, piercingesnél, ékszerboltban, stb... És kb mennyibe kerül?
Köszi!
Nekem a fülcimpámba szúrták még anno, de a többit lövettem és én is a westend -et ajánlom, nagyon kedves és türelmes az a csávó pedig én igazán hisztis szoktam lenni ilyen helyzetekben. Nem is volt semmi problémám utána,szépen begyógyult szóval teljesen korrektül dolgoznak.
Amúgy ne izgulj ott lent nem is fog fájni, nekem a porcba se fájt, csak a gyógyulás ideje alatt néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!