Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tini korban (16) piros körmök,...

Tini korban (16) piros körmök, mi az első benyomásotok?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Ha egy fiatal 16 év körüli vidám lányon piros körmöket láttok, mi jön le nektek? első benyomások stb.
2009. júl. 1. 19:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek illik az egyéniségéhez, akkor semmi gondom a vadító, piros körmökkel. De, ha nagyon nem illik hozzá (és ismerem az illetőt akkor megmondom neki, hogy te figyi nem volt más körömlakk a boltban, mert ez baromira nem a te stílusod).

Amúgy egy piros felsőhöz, vagy ruhához is jól áll.

Jah, és inkább legyen egy 16 évesnek piros körme, mint semhogy fekete!

Üdv: L/20

2009. júl. 1. 19:55
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Feketére soha nem festettem és nem is szeretném. Nagyon szeretem az élénk színeket, rucikat, vidám, nyárias darabokat, tök egyszerűeket feldobni valamivel, így szeretem a piros lakkot is, de a környezetemben ez nem mindenkinek tetszik. Barátnőimnek mondjuk kifejezetten, mert azt mondják szerintük nagyon jól áll, mert nagyon vidám hozzám....
2009. júl. 1. 19:58
 3/19 anonim ***** válasza:
97%

Örülök, hogy segítettem :)

Vállald fel bátran a stílusodat, ha vidám vagy akkor tuti, hogy kifejezetten jól fog állni a piros lakk :)

üdv: L/20

2009. júl. 1. 20:21
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam pár velem egykorú lányon pirosra festett körmöket, és nagyon megtetszett. Kifestettem magamnak itthon, és nekem már nem állt jól.:S Nagyon szép festék, meg minden, de nekem olyan qrvásan áll.:/ És akiket megkérdeztem (tesók,anyum,16-17 éves csajok,fiúk), mind azt mondta, hogy szerintük is kicsit qrvás.:D De sztem valakinek nagyon jól áll. Ez egyénfüggő - és stílus függő.:) De hozzám az átlátszón kívül semelyik nem illik.:D

16/L

2009. júl. 1. 22:00
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első gondolatom az lenne, hogy biztos életvidám lányról van szó:)
2009. júl. 1. 22:18
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
jééé, olyan mint az enyém:D
2009. júl. 1. 22:29
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De azért várom még a válaszokat! :) Én is úgy vagyok, hogy van akin tetszik, és van akinek nem áll jól. De pl. tesómnak egyáltalán nem tetszik az én körmöm, mert ő túl konzervatív és ő is azt mondja h q.vás. de engem nem zavar, mert ezt megszoktam és nekem így tetszik. :) de érdekelnek a vélemények.
2009. júl. 1. 23:05
 8/19 anonim ***** válasza:
83%

szija

énis 16 vagyok, és piros körmöm. :D ha kicsit hosszabb akkor fekete is szokott lenni meg lila, vagy ezek keverve (fekete-piros, fekete-lila..) :D

mindenkinek megvan róla a vélemény, ha nem tetszik, nem nézik. sz*rok a szájukba már! xD

2009. júl. 1. 23:29
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :) 'Piros 16'ok éljeen! :) Az enyémek még feketék nem voltak, de piros vagy egyik piros másik sárga most ez hódit nálam. :) vagy "élénk" ezüst + strassz + minta. :) na a lényeg a lényeg, hogy nem vagyok egyedül piros 16. :)
2009. júl. 2. 00:25
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is piros, bár most inkább vörös, mert a hajam is lilásvörös... Az a fura, hogy engem még sosem szólt meg senki az őrültségeim miatt, a szüleim sem :D Én is 16 vagyok.
2009. júl. 2. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!