Tini korban (16) piros körmök, mi az első benyomásotok?
Ha valakinek illik az egyéniségéhez, akkor semmi gondom a vadító, piros körmökkel. De, ha nagyon nem illik hozzá (és ismerem az illetőt akkor megmondom neki, hogy te figyi nem volt más körömlakk a boltban, mert ez baromira nem a te stílusod).
Amúgy egy piros felsőhöz, vagy ruhához is jól áll.
Jah, és inkább legyen egy 16 évesnek piros körme, mint semhogy fekete!
Üdv: L/20
Örülök, hogy segítettem :)
Vállald fel bátran a stílusodat, ha vidám vagy akkor tuti, hogy kifejezetten jól fog állni a piros lakk :)
üdv: L/20
Én láttam pár velem egykorú lányon pirosra festett körmöket, és nagyon megtetszett. Kifestettem magamnak itthon, és nekem már nem állt jól.:S Nagyon szép festék, meg minden, de nekem olyan qrvásan áll.:/ És akiket megkérdeztem (tesók,anyum,16-17 éves csajok,fiúk), mind azt mondta, hogy szerintük is kicsit qrvás.:D De sztem valakinek nagyon jól áll. Ez egyénfüggő - és stílus függő.:) De hozzám az átlátszón kívül semelyik nem illik.:D
16/L
szija
énis 16 vagyok, és piros körmöm. :D ha kicsit hosszabb akkor fekete is szokott lenni meg lila, vagy ezek keverve (fekete-piros, fekete-lila..) :D
mindenkinek megvan róla a vélemény, ha nem tetszik, nem nézik. sz*rok a szájukba már! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!